Van olyan drámai film amit azért bántál meg hogy megnéztél mert nem voltál elég erős hozza lelkiekben?
23:43
Én értem nézeted és egyetértek veled, hogy az is nagy alkotásnak számít ami ilyen hatással van a lelkedre, ugyanakkor nem tartom figyelmen kívüli tényezőnek, hogy az EGYÉNRE az a bizonyos mű milyen hatással van! Tudod, minden ember egyedi, egyedi világnézettel, értékrenddel, nem mindenki olyan überf,sza és erös hogy képes legyen leszűrni a borzalmat egy (tartalommal és üzenettel rendelkező) hentelés, gyilkolás és bánattengerben 100% osan ép lélekkel távozzon a fotelből.
Mondjuk az alapból a gyenge, hiányos világnézet, énkép és akaraterő ismérve, ha valakit kiüt egy film, vagy azt nem képes építő jellegűvé alakítani, képtelen túllépni azon a sz,rkupacon amit az arcába tolt a mű a tartalom mellett (amiknek bizony benne kell lenniük a filmben, a hatás miatt, meg sokan xy gyilkolás vagy szívfacsaró jelenet nélkül le sem ülnének megnézni egy filmet, mondjuk ez szerintem őket is minősíti)
Az emberek alapból imádják látni a borzalmakat, sírni és azt a kellemes érzést átélni hogy nem nekik kell elpusztulniuk, szenvedniük abban a pillanatban, hanem a képernyőn lévő színésznek. Ez a tragédia élvezése, a lélek egyik társadalmilag elfogadott aberációja, mi több, díjazott dolog is (pl Oscar gala).
Természetesen ilyen filmekre szükség van, hiszen ez a mi világunk, és a borzalmakról nem tudomást venni struccpolitika lenne, illetve csonk világképe lenne sokaknak (rossz nélkül nincs jó, a világ árnyaltsága), viszont (véleményem szerint) jól minősít egy adott személyt, aki csak a drámákért és tragédia halmazokért van oda...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!