Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Ha egy StarWars részt sem...

Ha egy StarWars részt sem láttam, de bemegyek a moziba megnézni a legújabbat az úgy jó?

Figyelt kérdés

2018. jan. 12. 17:05
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
9-es: szóval szerinted te döntöd el hogy mi van elismerve hivatalosan Star Wars filmnek is mi nem? Jól is néznénk ki. Ki kell ábrándítsalak hogy a 7. és a 8. rész is hivatalos, kánon, és az SW univerzum része. Az meg hogy te meg néhány divatmajom itt utálkozik az senkit nem érdekel rajtatok kívül.
2018. jan. 14. 23:24
 12/12 anonim ***** válasza:
15%
Igen én döntöm el mert én uralodom az olyan kis szánalmas rabszolgák felett mint te :) Attól, hogy lucas eladta mi rajongók ( te nem tartozol közénk ) nem ismerjük el, tehát nem létezik :) Menj fogj egy bögrét tegyél bele két szivacsot és verd bele ha már nő nem jut. Nem olvasok el választ privátot sem he he he csumi bumbi
2018. jan. 15. 18:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!