Ha egy StarWars részt sem láttam, de bemegyek a moziba megnézni a legújabbat az úgy jó?
Igen mert nem lesz mihez viszonyitani.
Magában az Utolsó Jedik nem is olyan szar hozza az átlag mogyorózabálós filmek szintjét.
ja meg a látványvilága se rossz
de nagy kólát vigyél mert kell a koffein hogy ne aludj be a két és fél óra szenvedésen.
Köszi a választ! Ma este megyek el megnézni egy filmet de még nemtudom melyik legyen az...
Mit értesz amúgy a szenvedés alatt?
Szerintem borzalmas élmény lesz úgy, azt se fogod tudni mi micsoda, ki kicsoda, mi miért van, mi hogyan működik.
Az igaz hogy nem lesz viszonyítási alapod, de alapod se lesz, ne várd hogy tetszeni fog így.
Te jó ég! Hidd el nekem, semmit sem fogsz érteni! Minimum a 7. részt (Az ébredő erő) nézz meg előtte, hogy legalább azt tudd, hogy ki kicsoda! Ezek a részek nem epizódikusak, a 8. rész Az Utolsó Jedik percre pontosan közvetlen folytatása a 7-nek! A mostani rész az új trilógia középső darabja...
0 Star Wars ismerettel és úgy hogy még a 7. részt, az Új trilógia 1 részét se láttad, garantáltan érthetetlen lesz...
Remélem az üzenet, még időben elér hozzád! Nem kötekedni akarok, csak a te érdekedben mondom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!