Kylo Ren hány éves amikor otthagyja Skywalkert?
"sokakat felbosszantott, hogy az eredeti kánont eltörölték és csak a filmeket hagyták meg és azóta új sztorikat írogatnak."
Szerintem nem bosszantó, annyira nem voltam oda a folytatásként írt könyvekért. Csak ezután már abban sem bízok, amit maga a forgatókönyvíró hivatalosnak mond. Persze attól még szórakoztató, csak vannak fenntartásaim.
"Ennél már csak az a jobb, amikor azt mondják, hogy Kylo nem is a Han/Leia gyereke, hanem elcserélték őket és tulajdonképpen a csaj a gyerekük! XDXDXD "
Na igen, ezért is kérdeztem meg az okosakat, hogy hány éves, hogy lehet-e valami hasonlón spekulálni. Az mondjuk egy Han-Leia szülőpártól is durva lenne ha becserélnék a 10 éves gyereküket egy babára, bár az én apám se tudta sose, hogy hányadikos vagyok, szóval nem mondom, hogy totál életszerűtlen.
"Úgy értem, szerintem csak azért őt ölte meg, mert ő volt ott. "
Persze, de Han Solot Snoke név szerint említi. Miért, ki ő? Számára egy jelentéktelen fickó, aki nem sok vizet zavar a rendszerben, Leia meg akár idegesíthetné is. Én is arra gondoltam, hogy Snoke tudja, hogy Kylo nem ölte volna meg az anyját, de ha tudja, akkor miért hagyja annyiban? Na ez a fura. Biztos törődik a kis tanítványa lelkivilágával. :)
Remélem igazad lesz és megmagyarázzák a "Rey jelenséget" és nem azzal, hogy ő is egy Skywalker.
"Ha, tényleg nem a szülei révén, akkor valami más okból ilyen erős... Amennyiben, a végén úgy hagyják, hogy a csaj azért ilyen erős, mert csak! Mert Erő-érzékeny és különösebb oka nincsen a gyors fejlődésének...Na, az tényleg nagyon gáz lesz!"
Mindig kivagyok ezektől a "nem értem hogy mitől ilyen erős Rey, honnan van az ereje". Ha a hetedik részt megnézitek rendesen - és nem csak nézitek hanem látjátok is mi történik, nyilvánvaló Kylo Ren ereje osztozik benne. A csajnak alapból megvan a hajlama az Erő birtoklására, de csak akkor aktiválódik benne gyakorlatilag, amikor találkozik Kyloval. Először akkor amikor Kylo Ren kihallgatja a gondolatait és ezzel akaratlanul átadja neki a gondolat olvasás és blokkolás képességét. Másodszorra a film végén amikor Kylo és Rey elkardoznak a szakadék széléig, ott maga Kylo ajánlja fel a lánynak a tudást, hogy kell az Erőt használni. Miután megosztotta a lánnyal ezt a képességet, Rey berzerk módba vált és a benne levő düh miatt majdnem agyonvágja Kylot. Gondolataik és képességeik is egyformák, Rey Kylonak pont a tükörképe, és így egyformán erősek, még az a csöppnyi sötét oldal felé hajlás is általa került a lányba. Egyéb kérdés?
"Ha a hetedik részt megnézitek rendesen - és nem csak nézitek hanem látjátok is mi történik, nyilvánvaló Kylo Ren ereje osztozik benne. "
Amit, írsz azzal csak az a probléma, hogy nem nyilvánvaló, vagy inkább úgy fogalmaznék, hogy nem hivatalosan elismert, nem kánon, tehát tulajdonképpen egyenlőre még csak egy teória, pont mint az összes többi Rey erejével, származásával kapcsolatosan.
Ezzel most nem lehurrogni akarlak, igazság szerint magam szoktam ezt lehetőségként felhozni másoknak, és igen, gyanús nekem is, hogy valószínűleg Kylo-hoz köthető valamiképpen a gyors fejlődése, de ez egyenlőre még nem tény, csak egy elmélet.
Tőlem idéztél és lehet hogy rövidre fogtam, de nem volt kedvem a fellelhető összes teóriát Rey-el kapcsolatban felsorolni és kivesézni...
de természetesen nekem is vannak elképzeléseim ezzel az egésszel kapcsolatosan. Tippjeim, hogy mi lesz a vége a történetnek és többekkel ellentétben én még látom rá a lehetőséget, hogy a végén minden értelmet kap. Viszont a kérdezőnek próbáltam a tényeknél maradva válaszolni.
Ami eddig biztos, hogy van köztük valamiféle kötelék, de hogy ez honnan ereded, milyen természetű és ezáltal hatással vannak-e egyáltalán egymásra stb., az eddig tisztázatlan...
Bármennyire is csábító az elmélet, hogy Kylo-tól szerezte minden tudását stb..., az utolsó filmben még előállhatnak valami teljesen mással.
Ezért is írtam, hogy Rey-el kapcsolatosan, bármi biztosat csak a 9. rész után tudunk majd mondani, amikor is ténylegesen kiderül, hogy hová fut ki ez az egész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!