Mit csinál egy Jedi, miután otthagyja a Jedi Rendet?
Figyelt kérdés
Nem a Padawanokra gondolok, hanem 30-40 évtől fölfelé. Kitanulnak egy szakmát? Sötét Jedik lesznek? Csatlakoznak egy másik fegyveres szervezethez? Egyáltalán hogy kockáztathatja meg a Jedi Rend, hogy a lovagokat nem kötik a Rendhez egy életre? Ott van pl. Dooku, aki otthagyta őket és később Sithnek állt, aztán szívhatták a fogukat rendesen.2017. dec. 23. 21:51
1/8 anonim válasza:
Mit csinál? Amit akar. Lehet sötét jedi, sith, szürke jedi, vagy matek tanár. Amit jónak lát.
2/8 anonim válasza:
Amúgy én már azt sem értem, hogy mikor volt egy csomó jedi, akkor minden jó és szép, elvannak. Feltűnik egy sith, kb. összeszarják magukat.
3/8 A kérdező kommentje:
Első válaszoló:
A Sötét és a Szürke Jedi között mi a különbség?
2017. dec. 23. 22:00
4/8 anonim válasza:
az egyik könyvben van egy ilyen főszereplő.
ott ereklye kereskedő és tolvaj lett,meg néha fejvadász.
de gondolom a kilépettek első dolga hogy dugjanak egy rendeset végre.
5/8 anonim válasza:
Nem az első vagyok de a kérdésre a válasz. A sötét jedi a sötét oldal erejét használja de nem tagja a sith rendnek Assaj Ventress pl. Szürke jedi továbbra is az erő világos oldalát használja, de nem tagja a jedi rendnek és nem követi a kódexet, Ahsoka Tano pl.
6/8 anonim válasza:
Általában kitanulnak valami szakmát. Elmennek kőművesnek, vagy kimennek Németországba hegeszteni.
8/8 anonim válasza:
Sithnek állnak, mint Dooku vagy Anakin, elbujdokolnak, mint Ahsoka, de egyébként nem volt jellemző, kevesen hagyták el a rendet.
Amúgy ja, ha volt valami amiért megérte kilépni az a szex. :D Kíváncsi vagyok Ahsokával mi lett miután elhagyta a rendet, ott volt fiatal jócsajként, tuti elkapták páran. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!