Elkezdtem nézni a Black Mirror című sorozatot, de nem nagyon értem, hogy miről is szól pontosan. Nagyjából elmagyarázná olyan aki már mondjuk végignézte az 1. évadot vagy a többit is?
Figyelt kérdés
2018. jan. 2. 11:58
2/3 anonim válasza:
A sorozat antológia, tehát minden rész önálló egységet alkot. Ne keress kapcsolatot közöttük, mert nincs (sem átívelő szál, sem azonos karakterek vagy színészek).
A többit pedig leírja a Wikipedia cikk. Bár sci-fi disztópiákat mutat be, mégis bele lehet gondolni és képzelni hogy a mai információs társadalom ami nagyban a számítástechnika találmányaira épül milyen torz jövőképekbe futhat bele.
Ez a videó bemutat 10 példát ami már a mai világban is megvalósult azokból amit a Black Mirror előrevetített:
3/3 TheOneAboutAll válasza:
Szerintem, ha meg kell magyarázni több rész után is, akkor inkább engedd el..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!