Van itt olyan aki végignézte az összes évadot a Pokemonnak?
Sziasztok !!!
Én régebben láttam maga az animét, 1-2.évadot biztos hogy láttam és a Jetix megszűnése miatt odáig láttam hogy Ash csapatában volt egy Aipom. Talán 4.évad lehetett ?
A fő kérdésem az hogy most már a 19.évadnál tart a sorozat ami tök jó de van színvonalbeli változás ?
Olvasgattam kritikákat a Pokemon animeről hogy az első pár évad színvonala megsem közelíti Nintendo/GameboyAdvance általl kiadott játékok színvonalát.
Másik kérdésem az ami fentebb volt hogy melyik évadban volt az mikor Ashnek Aipom-ja volt és May-el álltak össze ? Mert akkor onnan folytatnám kb :)
Én kb minden évadból láttam néhány rész, de amit kb végig láttam az az 1-3, 6, 10-13 évad.
Az első 2 évad sokak szerint a legjobb, a 3-5. évad nagyon unalmassá válik és ezt oldják meg kb a 6. évadtól bevezetett újdonságokkal és itt történik először az 5 évad végén, hogy Ash egyszerűen Oak professzornál hagyja az összes eddig megszerzett pokémonját kivéve Pikachut. A 10-13 évad személyes kedvencem, igaz a rakéta csapat itt válik a legunalmasabbá. Ezután van egy reboot, eddig Ash karaktere folyamatosan fejlődik a 13. évadig és a 14. évadtól megint egy amatőr lesz. A 14. évaddal kezdődő Best Wishes széria sok újdonságot hoz, a rakéta csapat itt nem egy pancser, hanem normális ellenfél, de Ash útitársai nagyon idegesítőek, Iris és Cilan a 2 legidegesítőbb karakter a Pokémonban a legtöbb ember szerint, úgyhogy összességében lényegesen csökkent a színvonal. A 16. évadtól (XY széria) Ash karaktere nagyon hősiesre van megformázva és itt alakul ki a legszorosabb kapcsolata egy pokémonjával Pikachun kívül és egy lány útitársával. Sokak szerint az XY széria volt eddig a legjobb. A Sun and Moon széria, ami nemrég jött be szerintem nagyon elcseszett, erőltetett poénok, Asht újrarajzolták csúnyára és most már még fiatalabbnak néz ki mint eddig.
Na a kérdésedre visszatérve, Ash a 9 évad vége felé fogja el Aipomot (AG 179. rész.) Egyébként ahhoz képest nagyon jó a Pokémon anime színvonala, hogy kb csak a játékok népszerűsítése miatt jött létre, egyáltalán nem rossz más animékhez viszonyítva.
Csak egy megjegyzés, az összes eddigi sorozatot egybevéve Asht igenis idősítették allítólaga. Legeslegvegén 13 éves lett.
Legalábbis ezt olvastam.
Mondjuk nem tudom,hogy újra keszték e azóta..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!