Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » A Star Wars 8 - Az Utolsó...

Brain Storming kérdése:

A Star Wars 8 - Az Utolsó Jedik a Birodalom Visszavág remake-je?

Figyelt kérdés

Én így vettem észre - kb. 5 tucat pontban másolták az 5. epizód dramaturgiai elemeit. (Nem önmagában a Star Wars univerzum elemeire, mint a setting-re célzok, hanem a történetvezetés és a jelenetek szerkezetére.

Egy hosszú listában össze is szedtem ezeket: [link]

#Star Wars #utolsó_jedik #birodalom_visszavág
2017. dec. 30. 01:09
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
*még nem ment el
2018. jan. 1. 23:34
 22/25 anonim válasza:
Nekem az nem jött be hogy a film tök átgondolatlan pl:amikor Holdo fénysebeséggel áthajt Snoke hajóján. Ez honnan jött? Ennyi erővel akkor a halál csillagnál ezt miért nem tudták megcsinálni? Na a karakterek Rose simán felül múlta Jar Jart-t. A film végén azt hittem hogy végre sikerül beáldozni egy karakter de nem mert 'csak a szeretettel győzhetünk'. A kaszinós jelenet no comment ha azokat kivágták volna ugyanaz lett volna a film vége mert semmi kihatással nem voltak a cselekményre szinte. Snoke halálával nem volt gondom ezen csak azók vannak kiakadva aki szét teoriázta az agyát vele kapcsolatban ugyanez van Luke-val. Viszont Rey..... Ennél szarabb szövegeket nem adhattak volna a szájába. Esküszöm Kylo Ren a legszimpatikusabb karakter a filmben. Kylo Renről jut eszembe mi van a Ren lovagokkal amiket olyan szépen felvezettek a 7-ben (3 másodperc erejéig). Tudjátok mi volt erre a rendező válasza? Az hogy nem fértek bele a film-be és hogy ezt majd 9-ben kell majd megoldani. A karaktereket még elfogadtam volna ha ilyen szarúl vannak megírva de ezt a leszarom stílust nem tudom meg az átgondolatlanságot. Az a baja az új filmeknek hogy nem 1 elképzelés alapján forgatják mivel nem 1 ember rendezi.
2018. febr. 4. 09:31
 23/25 anonim ***** válasza:
91%

"Holdo fénysebeséggel áthajt Snoke hajóján. Ez honnan jött? Ennyi erővel akkor a halál csillagnál ezt miért nem tudták megcsinálni?"

Nem értem miért baj az, ha valaki kitalál valami olyasmit, amire eddig nem láttunk példát... Amúgy a válasz: Mert mondjuk Ackbarnak nem jutott ilyen az eszébe? Tudod, attól lesznek a karakterek emberközeliek, ha nem hozzák meg mindig a jó döntést. Kissé kisarkítva a kérdésed a mi világunkra, olyan mintha azt kérdeznéd, hogy miért a 2000-es években találták fel az okostelefonokat, miért nem jutott eszébe senkinek se a 80-as években?

"Na a karakterek Rose simán felül múlta Jar Jart-t. A film végén azt hittem hogy végre sikerül beáldozni egy karakter de nem mert 'csak a szeretettel győzhetünk'."

Nézd meg angolul a filmet, mert nem ezt mondja. Sajnálom, hogy ilyen pocsék lett a szinkron. Amúgy Finn halálát adtam volna én is, mert remek karakterfejlődésen ment keresztül, és így feljutott volna a csúcsra a karakter.

"A kaszinós jelenet no comment ha azokat kivágták volna ugyanaz lett volna a film vége mert semmi kihatással nem voltak a cselekményre szinte."

Hátteret adott a filmnek, itt van a film mondanivalója elrejtve, egyben bújtatott társadalomkritika is a mi világunkra nézve. Ilyen jellegű jelenetek a korábbi filmekben is voltak

"Viszont Rey..... Ennél szarabb szövegeket nem adhattak volna a szájába."

Rey egy naiv kislány, így az ilyen szövegek illenek a legjobban a szájába

"Esküszöm Kylo Ren a legszimpatikusabb karakter a filmben."

Ez tény :D Szerintem a legjobb SW-főgonosz eddig, köröket ver Vader-re és az Uralkodóra is. Sokkal komplexebb karakter, szeretem az ilyesmit.

"Kylo Renről jut eszembe mi van a Ren lovagokkal amiket olyan szépen felvezettek a 7-ben (3 másodperc erejéig). Tudjátok mi volt erre a rendező válasza? Az hogy nem fértek bele a film-be és hogy ezt majd 9-ben kell majd megoldani."

És? A 9-ben meg lesz oldva. Azt se felejtsd el, hogy a film rögtön 7. után kezdődik, kb pár perccel. A 7-ben se voltak sehol a Renek, akkor hirtelen a 8-ban se tűnhettek fel. Na meg ugye, az Első Rend flottájának többi része, éppen a káoszba fulladt galaxis többi részét hódítja, simán lehet, hogy a többi Ren ezeket az offenzívákat vezeti.

"Az a baja az új filmeknek hogy nem 1 elképzelés alapján forgatják mivel nem 1 ember rendezi."

Erre csak annyit tudok mondani, hogy amikor JJ Abrams elolvasta a 8. rész forgatókönyvét, azt mondta, hogy ez tökéletesen egybevág az ő elképzeléseivel...

2018. febr. 4. 11:24
 24/25 anonim ***** válasza:
0%
62% te valami fizetett védőügyvédje vagy ennek a trágyadomb filmnek,hogy minden sw os kérdésnél ennyire próbálod kimosdatni?
2018. febr. 4. 12:56
 25/25 anonim ***** válasza:
91%
Nem, csak felidegesít az emberi hülyeség :) Amúgy tudsz is valamit reagálni arra, amit írtam, vagy csak agyatlanul személyeskedni?
2018. febr. 4. 13:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!