Szerzői jogokat sértek, ha felrakok a youtube-ra egy remake-et?
Figyelt kérdés
A Star Wars 7 előzetesének a zenéjét megcsináltam fl studio-val, feltöltöttem, és letörölte a youtube... :(2016. jan. 21. 18:42
1/5 anonim válasza:
Igen, hisz a zenét nem használhatod fel csak úgy.
2/5 A kérdező kommentje:
Ebben csak az a furcsa, hogy több száz ilyen remake van fent és azokat nem törlik.
2016. jan. 21. 19:04
3/5 anonim válasza:
Több millió feltöltött videot kellene minden nap ellenőrizniük, ez képtelenség. Hiába tilos teljes filmeket feltölteni, így is lehet találni fent filmeket. Amit észrevesznek leszednek, amit nem, az marad egy darabig.
4/5 anonim válasza:
Hát akkor a te munkádat kinézték maguknak előbb, kedves kérdező. Szerzői jogok igen. Mondjuk nekem van egy jó pár videóm jogvédett zenével, egyiket se törölték. Azért talán az lehet még egy megoldás hogy leírásban megadod az előadót, címet és kiírod angolul hogy nem birtoklod a zeneszámot és a jog a szerzőket illeti. Esetleg de nem biztos hogy mindig bejön.
5/5 anonim válasza:
Egyezz le a tulajjal, vagy írj a YouTubenak (én ezt csináltam). Esetleg írd be hogy minek a remake és hogy mire használtad stb.
Ne sokat kírérletezz mert véglegesen törölnek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!