Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Felnőtt fejjel ciki Smallville...

Felnőtt fejjel ciki Smallville-t nézni?

Figyelt kérdés
2017. dec. 24. 19:54
1 2 3
 21/23 anonim válasza:
Én 28 leszek férfi, és nemrég néztem újra az egész sorozatot, legutóbb még tizenéves voltam mikor végeztem vele, és azt kell, hogy mondjam, hogy most 28 éves fejjel sokkal jobban tettszett. Sokat tanultam ebből a sorozatból, főleg Clarktól, hogy milyen az igazán jó ember. Rendesen rossz volt, mikor vége lett, ahogy végig követtem a legelejétől kezdve, ahogy láttam Clarktól megkezdve az összes főszereplőn a változást, visszagondolva, hogy hogy néztek ki az elején, hogy miken mentek keresztül. Vannak nagyon megható pillanatai a sorozatnak, pl mikor Clark és Lois együtt mennek vissza a smallville gimibe osztálytalálkozóra és mikor az egyik tanárnő elejti a füzeteket majd Clark lehajol értük és eszébe jut erről, mikor ő ejtette el annó a gimiben és Lana segített neki összeszedni. Vagy a 10 évad utolsó részében Clark és Lois esküvője, ahogy az a lassú zene beindul és Clark megfogja Lois kezé, férfi vagyok, de nagyon meghatott, hidegrázós :)
2018. márc. 25. 17:52
 22/23 A kérdező kommentje:
Jaj, sok a spoiler! Én sose láttam az 5. évadon túl,most vagyok a 4. égén. Köszi a válaszod.
2018. márc. 25. 19:50
 23/23 anonim válasza:
Régi kérdés, de remélem nem, mert én 46 vagyok :D
jan. 7. 08:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!