Felnőtt fejjel ciki Smallville-t nézni?
Figyelt kérdés
2017. dec. 24. 19:54
1/23 anonim válasza:
Miért lenne? Legyen több önbizalmad, ne az alapján dönts, hogy mások mit gondolnak rólad. Én 38 évesen ma megnéztem a Frozen című Disney mesét, mert érdekelt. Megfelelően előadva még vicces sztorit is lehet kerekíteni belőle.
2/23 A kérdező kommentje:
Nem fogok persze ízlést váltani, mert valaki ideírja, hogy igen, csak érdekel mások véleménye. Én pl. azt gondolom, hogy több van abban a sorozatban, mint sokan gondolják, de érdekel, hogy miért tartják sokan gyerekesnek.
2017. dec. 24. 20:12
3/23 anonim válasza:
Dehogy ciki, nosztalgiázni nagyon is jó dolog.
4/23 anonim válasza:
Felnőtt fejjel el tudja dönteni az egyén, hogy mi az, ami ciki és mi az, ami nem.
5/23 A kérdező kommentje:
Ellenben én más véleményét kérdeztem, szerintem felnőtt fejjel ezt csak az nem érti, aki nem akarja.
2017. dec. 25. 17:59
6/23 anonim válasza:
Én imádom, nálam veri az Arrow-ot.
Nem az, nagyon visszaadja a képregények hangulatát, rengeteg karaktert mutat fel, Lex Luthor és Lois Lane legjobb verziói vannak a sorozatban.
Mivel kamasz vagyok, nem tudom, felnőtt fejjel hogy nézek vissza rá, de sztem ugyanígy, viszont a szüleim lazán újra végignézték velem. :)
7/23 A kérdező kommentje:
Köszi a választ. Én akkor voltam 10 körül, mikor behozták Magyarországra a sorozatot, és bár több akalommal néztem, akkor még nem lehetett online nézni, meg ilyenek, szóval eléggé összevissza néztem, ahogy épp adták, úgyhogy eldöntöttem, hogy sorba teszem a dolgokat, hogy végül is mi mi után jött. :) Lois Lane annak idején nekem nagyon antipatikus volt, de most ott még nem tartok. :) Lexszel kapcsolatban viszont egyetértek, viszont én nem vagyok egy nagy képregényfan, igazából csak a Smallville történetét követtem. De tudom, miről van szó. :) Én annak idején kb. az 5. évadnál viszont egészen megutáltam a sorozatot, kíváncsi leszek, most mi lesz.
2017. dec. 26. 10:46
8/23 anonim válasza:
Hát én elég nagy képregény fan vagyok, gyakran olvasok is képregényt, szóval a véleményemnél ez benne van.
Maga a sorozat amúgy képregényhű, nekem nagyon jó a hangulata.
Miért nem tetszik az ötödik évad után?
9/23 A kérdező kommentje:
Igazából azt hiszem, épp ezért. Engem jobban érdekelt a szereplők jellemfejlődése, a motivációk stb., mint az akciódús jelenetek. Onnantól úgy éreztem, hogy nagyon a képregényhez akartak igazodni. Pl. semmi értelme nincs annak, hogy Clark nem mondja el a titkát lexnek. számtalanszor meggyőződhetett róla, hogy Lex jól reagálna (pl. amikor abban az elmegyógyintézetben van, és valóban megtudja a titkot, csaj utána elfelejti). Értem én, hogy a képregények miatt muszáj volt úgy vinni a történetet, hogy Lex nem tudhatja meg az igazat, de szerintem így logikátlan volt. Nekem kicsit úgy jött le, hogy az egész összeveszésükről Clark tehet, és hanem kellett volna igazodni a képregényhez, a logikus lépést Lex beavatása lett volna.
2017. dec. 26. 16:09
10/23 A kérdező kommentje:
csaj=csak
2017. dec. 26. 16:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!