Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Akiknek nem tetszett a Star...

Hirundo kérdése:

Akiknek nem tetszett a Star Wars VIII, megindokolnátok, miért?

Figyelt kérdés
Azért gondoltam külön kiírni erről egy kérdést, mert az eddigi véleménykérdések alatt rengeteg kommentelőtől láttam tömören csak pocskondiázni a filmet (a Disney tönkretette a Star Wars-t, egy kalap trágya, meg szégyen a Star Warsra nézve és hasonló megnyilvánulások), de igazából tényleges érvet nem igazán láttam, mitől is lett volna olyan rossz az új epizód.

2017. dec. 17. 19:29
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
100%

nem mondták el ki snoke

egy nagy gollam? egy sith?

miért tudták megölni ha akkora nagyarc?

nem mutatták be hanem megölték...

luke...

mark hamillnek nem tetszett...

az egyetlen a 3 ból aki vissza akart jönni

am harrison fordnak sem tetszett a 7

nekem se tetszett amit a ledvenc karakteremmel csináltak

nem nézem meg kétszer az biztos

az a nagy újításuk jogy megölnek mindnekit mert annyira fan barát de azért gyerekbarát is meg azért mindnebarát de mégse

tehát akartak újítani azzal hogy megölnek mindnekit meg hogy az erővel akár telefonálni is lehet meg supermenkét repkedni

jóhogy nem az egész halálcsillagot roppantja össze valamelyik senki

a rohamosztagosoknak meg minek van rangja? ha akármelyik legyőzheti a másikat

közlegény a tábornokot

meg így 20 évesen esett le neki hogy nem kéne családokat írtani? eddig nem?

vagy hogy esett le alapból mikor erre nevelték nem csak testileg

2017. dec. 19. 14:20
 12/31 anonim ***** válasza:
100%
hol van ebben a politikai intrika a mitológia? meg hopp ott vannak a könyvek jah semmi értelme mert az alkeszek lánya alapból tudja használni az erőt..
2017. dec. 19. 14:23
 13/31 A kérdező kommentje:

"nem mondták el ki snoke

miért tudták megölni ha akkora nagyarc?"

Eredeti trilógiából sem derült ki, ki az Uralkodó.

És miért tudta Vader simán lehajítani a mélybe, ha akkora nagyarc?

"a rohamosztagosoknak meg minek van rangja? ha akármelyik legyőzheti a másikat"

A katonáknak minek van rangja? Ha akármelyik megölheti a másikat?

Milyen univerzumban jelenti azt egy rang, hogy onnantól ő legyőzhetetlenné válik a rangban alatta lévőkkel szemben?

"meg így 20 évesen esett le neki hogy nem kéne családokat írtani?"

Te komolyan gondolod, hogy a rohamosztagosok kiképzése családok irtásából állt?

Komolyan, legalább egy hiteles érvet próbálj már összehozni, ha ennyire szeretnéd lejáratni a filmet! :D

2017. dec. 19. 14:35
 14/31 anonim ***** válasza:
75%

az uralkodórol kiderült ki egy sith lovag akinek darth plagis volt a mestere a politika segítségével hogy pénzelte a terriristákat meg létrehozatta a klónsereget az enszben megszavaztatta hogy tejhatalma legyen

na tudom hogy ezt nem sikerült észrevenni mert annyit fogtál fel hogy bla bla politka pfú fénykard

jah nem lézerkard lol

hát nyílván hogy egy az egy elleni harcban egy rangban felette álló több mindent tud egy feancia idegen légiós legyőz egy magyar közlegényt

vagy egy cia ügynök egy new yorki rendőrt

igen van különmbség

2017. dec. 19. 14:40
 15/31 anonim ***** válasza:
75%

minden katonai kiképzés abból áll hogy kövesd a parancsot a 7 ben amikor ki kellett írtani egy családot döbbent rá hogy hú ez nem is olyan jó

honnan tudja hogy ez rossz mikor ebben nevelték nincs is viszonyítása meg az a feladata hogy kövesse a parancsot ráadásul ezer meg egy durva dolgot láthatott addig

2017. dec. 19. 14:42
 16/31 anonim ***** válasza:
am anakinnak volt a legtöbb midiklorián a testében erősebb volt az uralkodónál ráadásul mrglepte
2017. dec. 19. 14:43
 17/31 A kérdező kommentje:

"az uralkodórol kiderült ki egy sith lovag akinek darth plagis volt a mestere a politika segítségével hogy pénzelte a terriristákat meg létrehozatta a klónsereget az enszben megszavaztatta hogy tejhatalma legyen"

Igen, és ehhez kellett egy újabb trilógia, és két évtized várakozás.

Vagyis ezzel eléggé mellélőttél.

"hát nyílván hogy egy az egy elleni harcban egy rangban felette álló több mindent tud"

A filmben egyazon sereg rangjairól van szó.

Így a példáid teljesen irrelevánsak, azon kívül hogy nem is általános érvényű axiómák.

"honnan tudja hogy ez rossz"

Hallottad már azt a kifejezést, hogy egyéni értékrend?

"am anakinnak volt a legtöbb midiklorián a testében erősebb volt az uralkodónál ráadásul mrglepte"

Akkor most gondold végig, hogyan halt meg Snoke, és látni fogod, miért volt értelmetlen az érved a halálával kapcsolatban!

Egyébként meg tényleg próbálj már meg javítani az írásképeden, mert egyszerűen borzalmas olvasni, amit művelsz!

2017. dec. 19. 14:50
 18/31 anonim ***** válasza:
27%

Kérdező, hagyjad, látszik az írásából, hogy nem egy IQ-bajnok a srác, egy ilyentől hogy várod el, hogy megértsen egy ilyen mély és komplex filmet, mint a SW 8? :)

Amúgy, én azt gondolom, hogy ez eddig a legjobb Star Wars film. Nem lett a kedvencem, de messze ez van a legjobban megcsinálva

2017. dec. 19. 15:00
 19/31 anonim ***** válasza:
32%

Nekem nagyon tetszett, nem minden pillanata volt tökéletes, de pl. Szerintem jobb lett mint az "Jar-Jar binks-es széria".

Ebben a filmben az volt a jó hogy nem volt sablonos, kiszámítható (pl snoke halála)

Viszont amikor Leia vissza repült, meg amikor a kínai csaj megmenti Finnt....na azokon a helyeken kicsit elszúrták :D

De ettőt függetlenül elégjó lett.

Aki meg azt mondja nem elég karakteresek a szereplők....szerintem pont hogy karakteresek pl.: Kylo fantasztikus alak tipikus hisztis gyerek aki nem tudja ki is akar lenni igazán :D

Jó persze vannak sablonok pl. Poe,ő olyan tipikus Han solo mintázat, de vele sincs bajom, kellett ő is oda.

A látvány világa az meg egyenesen csúcs a Jar jar bins-es széri számomra túl "letisztult" volt. Ez viszont vissza hozza a régi filmek varáusát/hangulatát.

2017. dec. 19. 15:14
 20/31 anonim ***** válasza:
74%

kellett egy újabb széria... mert szerinted ki találta ki az eredetit? Ugyan az aki az első hármat. Itt meg alapból úgy indultak neki hogy meg sem próbálják elmesélni.

Komplex történetet nem képes megérteni mint a star wars 8. Na itt felröhögtem. Legalább nektek tini prolik tetszett az is valami. Nektek készült. A disney nem is fog több munkát tenni bele ha az igénytelen hozzátok hasonlóknak ennyi is elég. Minek fáradozzanak. Azt a rajzolt pigvint meg megvenni ám 40 ezerért elvégre nektek csinálták.

2017. dec. 19. 15:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!