A 3-Gatsu no Lion-t miért nem fordítja senki?
Fordította egy ideig a dragonhall oldal. Szüneteltetik.
A válaszuk szerint még folytatják majd, de nem tudni mikor.
Én megvárom türelmesen.
Fú és havaz, úgy lesz tavasz - címen találod meg az F betűnél az oldalon.
Amúgy tényleg egy nagyon jó sorozat. Értékes szó szerint.
Én szezonosnál lemondtam már a magyar feliratról, inkább nézem angollal. Ha tudsz angolul, te is tegyél így.
Egyébként tényleg nem divat a kevésbé népszerű animéket fordítani. Most fut egy tök érdekes drónos anime (Robomasters), de senki sem fordítja ANGOLRA. Bezzeg a minden egyediséget nélkülöző tucatshounen Black Clovernek van egyből magyar felirata meg angol szinkronja.
2019 és még mindig nem folytatta senki :/
Amugy az erős tulzás, hogy 4-5 "csapat" is fordít egy felkapottabb animét. Nem egyszer volt olyan, hogy egy xy csapat jelezte, hogy személyes okokból nem tudja lefordítani azonnal, és furcsamód a többi csapat sem rakta fel indára. Amikor eljött a beigért nap, és feltöltötte a xy csapat, pár órával késöbb a többi is elkezte felrakni...
Ezt az indás oldalt nemrég találtam, viszonylag okés a minősége és fenn van a 2. évad végéig a sorozat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!