Volt már olyan, hogy már olyan szinten imádtatok egy mesét/filmet, hogy pl elsírtátok magatokat akárhányszor láttátok?
Én az Oroszlánkirállyal vagyok így!Belegondolok abba,hogy mennyire szeretem és elsírom magamat!Nagyon nagyon imádom!15 éves fejjel ugyanazt az örömöt érzem mint amikor előszőr néztem!Ordítva éneklem a főcímdalát és elsírom magam rajta..Egyszerűen imádom!Szinte elsírom magamat az örömtől akárhányszor megnézem,bennem még mese se film nem hagyott ilyen nyomot
15/l
Milyen "Mentalis egeszseg"?
Szoval hulye vagyok mert ennyire rajongok egy meseert?
Ilyet egy szóval sem írtam, csak fura volt olvasni erről a - számomra - kissé szélsőséges rajongásról. Lelki dolgokban ott segítőkészebbek lehetnek az írogatók, de nyilván nem ilyen céllal írtad ki a kérdést.
Egyébként semmi bajom sem Veled, sem az Oroszlánkirállyal. :)
Én kiskoromban láttam az Oroszlánkirályt, és nem igazán emlékeztem rá, szóval gondoltam megnézem mindkét részét. A hármat nem szeretem, szóval azt nem :D
Mindkét részen legalább 3-szor elsírtam magam, nem annyira szomorú részeken is..
Nagy szó ám, hogy 15 vagy és még semmi nem hagyott ekkora nyomit, hüha :)
A kis hableány tényleg szomorúbb. Azon én is majdnem sirtam :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!