Nektek mi az az egy film amit akárhányszor megtudnátok nézni annyira szeretitek?
Akármennyire is szeretek egy filmet, azért naponta nem nézném meg. Olyan viszont sok van, amit évente szívesen újranéznék. Bocsi, de nem tudok csak egyet kiemelni közölük.
Star Wars, Tarantino filmek, Nolan filmek, Gyűrűk ura, Mechanikus narancs, stb. 50-100 között biztos van, ami annyira nem is sok, tekintve, hogy mennyi filmet láttam már.
1.Sette Contro Tutti
Kb. 30 éve láttam először hangalámondással vagy százszor, A hét Gladiátor címen. Sajnos szinkron nem készült rá, feliratot is muszáj volt csinálni rá, de nem tudom megunni.Eléggé gyermeteg, római kori kaland vígjáték!
2.Ördögi Denevér(Lugosi)
3.A hét szamuráj
4.Pillangó
5.When Women Had Tails
Man from Earth
Pulp Fiction
Liza, a Rókatündér
Bronson
Chihiro
Dogville
Sky Blue
Leon a profi
Született gyilkosok
Kiriku és a boszorkány
Éhezők viadala (nyáron láttam és szószerint minden nap leültem a gép elé azert hogy megnézhessem)
Oroszlánkirály (az elöbb néztem a második részét és valamelyik héten egymás után két napon megnéztem mindket nap az osszes reszet)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!