Melyik az a film, amit akárhányszor is nézel meg, mindig sírsz rajta?
Figyelt kérdés
2011. nov. 7. 17:32
1/12 anonim válasza:
A Jedi visszatér legvége, mikor Luke hamvasztja az apját.
2/12 anonim válasza:
Soha sem tudtam így beleélni magam egy filmbe...
3/12 anonim válasza:
Titanic-mikor Rose visszamászik a csónakból a már süllyedő hajóra, ill a végén, mikor Jack meghal.
4/12 bánomisén válasza:
Love Story. De nem is kell, hogy megnézzem, elég, ha csak meghallom a zenéjét, már könnyes a szemem.
5/12 anonim válasza:
Forrest Gump - amikor Jenny sírjánál beszél az nagyon megindító.
Halálsoron - elkezdek bőgni, amikor John megy, hogy kivégezzék, aztán a végéig abba sem hagyom.
Oroszlánkirály - amikor Mufasa megmenti Simbát, majd a kiskölyök megtalálja az apukája holttestét.
De gyakorlatilag akármin tudok sírni, túlságosan is empatikus vagyok.
6/12 anonim válasza:
Férfibecsület - A végén amikor a tárgyalásnál meg kell tennie a 10 lépést és a volt kiképzőtisztje biztatja.
7/12 anonim válasza:
Oroszlán király
Legyetek Jók Ha Tudtok
Hair(Pedig nem túlzás ha azt mondom hogy 1000x láttam, volt olyan időszakom hogy naponta többször is megnéztem)
Úton hazafelé
Hirtelen ennyi.Biztos sok van még, én is bármi megható filmen tudok sírni.
8/12 anonim válasza:
Hú, tényleg, a Hairen is mindig könnyezni kezdek, nem is tudom, hogy feledkezhettem meg róla! Midig úgy sajnáltam Bergert, amikor vonult a harcba..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!