Az a problémám, hogy nem tudok online filmet nézni. Divx plus web player lett telepítve a gépre, de a film elindításakor kidobja hogy nincs telepítve a kieg. , és akárhányszor újratelepítem ugyanez történik. Mit tegyek? Mi lehet a hiba?
Hali! Nekem pontosan ez a gondom... Nem tudom hogyan tudnám letörölni a progit teljesen,és újra feltenni.
Kiírja,h fut éppen és nem törölhető és én sajnos nem tudom,h lehet leállítani végleg. De az remek,h ezzel nem vagyok egyedül.
:S
* Automatikusan eltávolított tartalom.
Miért nem indul el egyetlen film sem a Divx Web Player-el?
A legújabb Divx web player több újítást is tartalmaz,elvileg gyorsabb,biztonságosabb,stb… Gyakorlatilag sikerül egy nem kis hibát benne hagyniuk,és az a szép,hogy nem is enged már más verziót feltenni…
Az egyetlen pozitívum,hogy végre lehet tekerni a filmeket!
Szóval,a hiba a következő,elindítod a filmet,vársz vársz,de a webplayer nem Bufferel semmit!
A megoldás elég egyszerű,pár lépés az egész:
1. lépés: Töltsd le a clean_ddm.zip fájlt innen: ***** és csomagold ki!
2. lépés: Zárd be az összes böngészőt a gépen!
3. lépés: Futtasd le (klikk 2x rá) végig a clean_ddm.bat fájlt.
4. lépés: Nézz meg pár filmet,jó szórakozást
Remélem tudtam segíteni!
Üdv: Hebo
* Automatikusan eltávolított tartalom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!