Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Aki már látta a Star Wars...

Aki már látta a Star Wars 8-at, annak milyen volt, hogy tetszett? Jobb, mint a 7. rész?

Figyelt kérdés
És (minden spoilerezés nélkül) Snoke többet szerepel mint az előző részben? Többet megtudunk róla, hogy ki ő valójában?

2017. dec. 14. 07:45
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:
Hagy rá, tudod, boldog tudatlanság. :D
2017. dec. 18. 01:06
 32/41 anonim ***** válasza:
Akkor olvasd vissza, hogy mivel kezdődött a vita. (Ha lehet annak nevezni a végtelenül primitív kommunikációdat.)
2017. dec. 18. 01:19
 33/41 anonim ***** válasza:
Szerintem szimplán csak nem tudsz belenyugodni ha valamiben nincs igazad, mert a fene fenét eszik akkor sem úgy van ahogy először beállítottad, de innentől tényleg nem érdekel, azt hiszel amit akarsz szerintem, a kutyát sem fogja érdekelni. :D
2017. dec. 18. 01:42
 34/41 anonim ***** válasza:
0%
Sajnos végtelenül korlátolt vagy, reagálni csak arra vagy hajlandó amiben úgy érzed, hogy igazad van és nem nagyon bírsz a kognitív disszonanciáddal, közben meg jó spicli módjára jelentgetitek a válaszaimat. Csak gratulálni tudok, tényleg fejezzük be...
2017. dec. 18. 08:23
 35/41 anonim ***** válasza:
Nyugodj meg nem jelentett, senki, vagy legalábbis én tuti nem, de biztos mindenki mással van a baj. XD
2017. dec. 18. 17:30
 36/41 anonim ***** válasza:

Amúgy meg nem mások azok akik meg akarják magyarázni, hogy " a kör márpedig négyszög ", fogadd el, hogy az SW scifi, ha tetszik ha nem, nem mese, nem dráma, nem hororr, se nem vígjáték, pont.

Ja kezdetben ekzdd a mozikkal is, szólj nekik, hogy hülyék, és te vagy az okos, mondd meg nekik, mekkora tévedésben élnek:

Műfaj:

Fantasy, Sci-Fi, Kaland, Családi

2017. dec. 18. 17:34
 37/41 anonim ***** válasza:

Pedig egy hozzászólásom törlődött, ez annyit jelent, hogy valaki jelentette.

Ha el is fogadnám, hogy sci-fi, akkor attól még nem lehetne mese is? Csapd fel az IMDB-t és nézd meg, hogy egy filmnél hány műfajmegjelölés van, sőt továbbmegyek, sokszor nincs is az összes kiírva, csak akkor látod, hogy beleesik egy kategóriába, ha kategória alapján keresel.

Igazából annyira nem érdekel, hogy sci-fi-nek tartják-e vagy nem. A lényeg az, hogy szinte semmilyen sci-fi elemet nem tartalmaz, ez vitán felül áll, viszont fantasy elemet annál többet, csak az űrfantasy megnevezés nem egy bevett dolog, ettől még sokkal igazabb rá.

Nem vagyok meglepve, hogy nem tudod és nem is akarod megérteni a dolgot, neten sajnos az észérvek nem igazán működnek, főleg nem egy olyan korlátolt bürokratánál, akinek a leírt szó szent és sérthetetlen.

2017. dec. 18. 19:26
 38/41 anonim ***** válasza:

Attól még, hogy valami sci-fi, miért ne lehetne mese? A mese definíciója is pontosan illik a Star Wars-ra.

Egyébként szerintem sem sci-fi, hanem űrdantasy, esetleg science fantasy

2017. dec. 18. 19:31
 39/41 anonim ***** válasza:
Komolyan feldobod a napomat. :D El tudom képzelni, hogy ha megmagyarázni nem is tudnád, de még szájon át is lélegeztetnéd a döglött lovat, csak hogy aludjon. :D
2017. dec. 18. 19:47
 40/41 anonim ***** válasza:

Már megint ott tartunk, hogy oltogatni próbálsz érvek helyett és még mindig semmire nem kaptam választ.

Az a helyzet, hogy nem igazán vagyunk egy szinten sem vita, sem más téren, ezért tényleg befejezem, de írj valamit, hogy tiéd legyen az utolsó szó.

2017. dec. 18. 20:14
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!