Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Aki már látta a Star Wars...

Aki már látta a Star Wars 8-at, annak milyen volt, hogy tetszett? Jobb, mint a 7. rész?

Figyelt kérdés
És (minden spoilerezés nélkül) Snoke többet szerepel mint az előző részben? Többet megtudunk róla, hogy ki ő valójában?

2017. dec. 14. 07:45
1 2 3 4 5
 11/41 anonim ***** válasza:
92%
Hát, nem vagyunk egyformák, legalább van akinek tetszik. :)
2017. dec. 15. 21:54
 12/41 A kérdező kommentje:

Snokeot sajnálom, hogy úgy ölték meg, hogy nem tudtunk meg róla semmit!

De kik az utolsó Jedik valójában?

2017. dec. 15. 22:59
 13/41 anonim ***** válasza:
48%

A magyar cím helytelen, egyes számban lenne a helyes.

Számomra Luke az utolsó Jedi, Rey előtt meg ott az esély, hogy valami újat hozzon létre

2017. dec. 16. 00:37
 14/41 A kérdező kommentje:
És mennyi idő múlva lesz majd a neten is látható a film? (Akár angolul, akár magyarul)
2017. dec. 16. 10:16
 15/41 anonim ***** válasza:
69%
BORZALMAS F_O_S meghal Luke a végén de jobb is disney megalázza az SW világá
2017. dec. 16. 12:05
 16/41 anonim ***** válasza:
5%
Örökké kellett volna élnie vagy mi? Amúgy nem tudom mit vártak az emberek, disney maradjon a meséknél.
2017. dec. 16. 14:43
 17/41 anonim ***** válasza:
A Star Wars mi, ha nem mese?
2017. dec. 16. 15:15
 18/41 anonim ***** válasza:
60%
Remélem nem vagy annyira sötét, hogy ne értsd, hogy mit értek a mese alatt, amúgy a az sw scifi, ha már annyira bele akarsz kötni.
2017. dec. 16. 18:13
 19/41 anonim ***** válasza:
80%

Szar kimondottan szar, sokkal rosszabb mint az ébredő erő, a rogue 1 jó volt megírva de ez.

Én az összes star wars filmet megtudom nézni naponta viszont ez kimondottan egyszer nézős film rettentően vontatott az egész.

Aki csak látványfilmet akar látni annak kiváló viszont a történet maga rettenetes szerintem Lucas ha megnézte biztosan elsírta magát

2017. dec. 16. 18:41
 20/41 anonim ***** válasza:
64%
Szerintem marhajó lett... Ma néztem délben, vegyes érzelmekkel jöttem ki, ami azóta ülepedett kicsit. Nagyon nem ezt vártam, de pont ezért lett jó, mert tudott merész lenni és újítani. Az Ébredő erő annyira nekem nem jött be, főleg mert nagyon Új remény 2.0nak éreztem. Ez a film pedig valamelyest egyfajta Birodalom Visszavág és Jedi visszatér érzést keltett ,de itt valahogy jól állt neki, pláne az, hogy a visszaköszönő jelenetek pont nem úgy sültek el, ahogy eredetileg (pl. Rey-Snoke találkozás, a fénykard elvétele)
2017. dec. 16. 21:58
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!