Mit néznétek meg a moziba ezek közül?
2017. nov. 16. 08:11
1/4 anonim válasza:
Egyiket sem.
A Coco-t viszont igen. Jövő héttől már az is lesz a mozikban.
A Boldog halálnapot amúgy talán nem rossz, de én már elspoilereztem magam youtube-on és tudom ki a gyilkos. Ezért nem nagyon akarom megnézni. De azt még talán megéri megnézni, ha szereted a lazább horrorokat.
2/4 anonim válasza:
A my little pony filmet!
Amit itthon néznék meg ezek közül:
Boldog halál napot!
Gyilkosság az Orient Expresszen
Rossz anyák karácsonya
Szörnyen boldog család
3/4 anonim válasza:
Moziban semmit. Itthon rossz anyák karácsonyát, mert az első része jópofa volt.
4/4 anonim válasza:
A Thor-t láttam már moziban, a My Little Pony-ra és a Szörnyen Boldog Családra egyelőre nem tervezek menni (de nálam ez könnyen változik), a többire tuti megyek, a Boldog Halálnapot!-t pl éppen holnap megyek megnézni.
A Star Wars maratont meg tudom itthon nézni, de az új részt mindenképpen moziban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!