Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Hogyan kell moziba menni?

Hogyan kell moziba menni?

Figyelt kérdés

Még sose voltam, de ahogy néztem több terem van, de csak egy bejárat. mi van ha a bejárat után eltévedek? vagy valaki mutatja az utat?

ha 3d filmre megyek akkor adnak ott szemüveget? ha szemüveges vagyok akkor a 3ds film felejtős?

2017. okt. 15. 02:00
 1/1 anonim ***** válasza:
100%

Vannak a kasszák. Ott veszel jegyet, amin fel van tüntetve, hogy melyik teremben lesz a vetítés. Van a "főbejárat", itt nálunk ez két hatalmas nagy nyitott ajtó, előtte egy szép hosszú lépcsősor. Ezen szoktunk felmászni. Mikor felértünk, oda állunk a piros szalaghoz, ami elválaszt minket az asztaloktól, a büfétől, és a termektől. Ennél a "szalagnál" áll egy fekete ruhás emberke, ő elkéri a jegyet, letépi a letépni való fecnit róla, és a maradékot visszaadja a jegyből. Közben elmondja, hogy a 6-os teremben lesz a vetítés, azt pedig jobb oldalon találjuk meg, - majd beenged minket. Míg nem kezdődik a film, addig zárva van a 6-os terem ajtaja. Addig lehet vásárolni a büfében. Film előtt vannak reklámok, a reklámok előtt pár perccel nyitják ki az említett 6-os terem ajtaját. Mindenki fogja a kabátját, a popcornját, az üdítőjét, és megindul a terem felé. Ha 3D-s a film, akkor egy, vagy két fekete ruhás megáll a moziterem ajtajában, és minden küszöböt átlépőnek adnak egy-egy 3D szemüveget. Én nem vagyok szemüveges, úgyhogy nem tudom mennyire felejtős így a 3D...

Voltam ezenkívül két moziban is, egy sokkal kisebben is, ott csak jegypénztár volt (van), és két-három terem. Itt nem volt segítségünk, de ahogy az előzőleg említett moziban, itt is az ajtók felett voltak (vannak) számok, mi mindig ez alapján tájékozódtunk. Leolvastuk a jegyről a terem számunkat, és megkerestük az ajtó felett.

Voltam még egyszer egy nagyobb moziban is, Pesten, arra nem emlékszem, hogy ott hogy volt :D ... Mondjuk oda sokan mentünk, úgyhogy csak követtem az ismerős arcokat, de valaki biztos, hogy lefogja írni, hogy megy egy nagyobb moziban is. De ha leírod, hogy melyikbe mész, talán még részletesebben is tudunk mesélni!

De ha nagyon el vagy veszve, akkor például a büfében dolgozók is örömmel segítenek szerintem, vagy egy vetítésre várakozó, kedves arcú idegen is jó szívvel útba fog igazítani, ha vázolod neki a helyzetedet. :) Engem a mozi dolgozói (büfések, jegyesek, szemüveg osztogatók, takarítók, és a többiek, akik közöttünk mászkálnak ) eligazított már a wc-re :D ( Azóta se tudom, hogy merre kell menni amúgy. ) De meg esett többször is, hogy szóltak, hogy a mosdóból visszajövet nem tudtam hova kell menni, és az ott dolgozók hívták fel rá a figyelmemet, hogy nekem az X teremben van ülőhelyem. ( Pedig nem is kérdeztem őket, maguktól mondták :)

2017. okt. 15. 04:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!