Először tervezek moziba menni. Mire "kell" figyelni?
Sziasztok!
17 éves vagyok a Debreceni CinemaCitybe szeretnék menni a Star Wars filmre. Neten venném a jegyet, még nem tudom, hogy jön e velem osztálytársam is vagy csak egyedül de mindenképp látni szeretném úgyhogy megyek :D
Nem voltam még soha szóval érdekelne, hogy melyik helyre érdemes ülni ? Mennyivel hamarabb érdemes odamenni ? Esti vagy délutáni időpont a jobb ? Szeretném ha minél nyugodtabb lenne és nem röhögcsélést/más dumáját kéne hallgatni...
Nekem az utolsó sor a kedvencem, lépcső mellett. De mindenki máshol szeret ülni.
Nagyon korán nem éri meg odamenni, úgyis max. 10 perccel kezdés előtt engednek be. Legyen időd átvenni a jegyed (ha csak foglalod, 30 perccel kezdés előtt át kell venni legkésőbb, különben nem tartják), és popcornt meg üdítőt venni, és WC-re menni.
A Star Wars nem valószínű, hogy most bármikor is "csendes" lesz, de vélhetően pl. egy hétköznap délelőtt kevesebben vannak, mint mondjuk szombat este.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!