Egy négyhengeres motor makettet tervezek készíteni, de nem tudom milyen anyag (ok) ból csináljam meg. Tudnátok javasolni tartós, lehetőleg könnyű anyagokat?
Figyelt kérdés
Ez alapján már megpróbáltam kartonból és nyomtató papírból, de a főtengely eltört és a hengerfejek is megadták magukat:/. Gondolkoztam már polisztirolon és falapon, de nem tudom erre melyik lenne az alkalmasabb,1-2 mm vastagra gondoltam. Ragasztásra mi az ajánlott? . [link] ez a terv. A válaszokat előre is köszönöm!
2015. dec. 1. 17:36
1/1 Petyák válasza:
Stirol lapból szoktak ilyeneket csinálni. A reklámtábla gyártók is erre nyomtatnak. Jól, és könnyen forgácsolható, remekül fogja a pillanatragasztó, és jól festhető. Könnyű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!