Valaki tud olyan oldalt, ahol lehet találni olyan embert akivel ellehet menni például moziba?
Sziasztok,
Bár tudom a kérdés elég fura, de azon gondolkodtam ,hogy van oylan oldal, ahol lehet keresni oylan embereket, akik szintén eléggé egyedül vannak, de szeretnének megnézni egy filmet moziban? Tudom, lehetm enni egyedül is, de az annyira béna. És már jó ideje nem voltam moziban, de sajna senki nincs aki eljönne velem.
Filmklubbokon gondolkodtál már? Ott ugyan "idegenekkel" mész moziba, akik nagyon szeretik a filmeket és utána egy kötetlen beszélgetés zajlik a filmmel kapcsolatban. Nagyon értelmes és jófej embereket ismertem meg ilyen helyeken.
Beírom a Google-ba, hogy filmklub és a várost, ahol élek. Ezek néha egész kis csoportok, néha egy teljes mozi megtelik.
Köszi a válaszokat. :)
Sajnos én nem tudok csak úgy egyedül elmenni és ott ülni, ahogy egy válaszoló is írta a többiek között. Én azt cikinek érzem, ráadsául méginkább azt lrzem, hogy egyedül vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!