Olyan oldalt Neten hol lehet találni, ahol az alapoktól ellehet kezdeni a nyelvtanulást, nyelvleckék vannak, meglehet vitatni a nyelvi kérdéseket, olyan mint pl. japánra a japanpelcek, csak nekem oroszra, finnre és angolra kellene?
"Ellehet kezdeni, meglehet vitatni..."
Szép dolog, hogy nyelveket akarsz tanulni, és hasznos is. Még a délelőtt folyamán keresek Neked valamit, tudom, hogy léteznek ilyen net-oldalak.
De azért - és ne sértődj meg - a magyar nyelvre is oda kellene egy kicsit figyelni, mert az igazi nyelvtanulás enélkül nem fog menni!
Nem kukacoskodni akartam, és igérem, hogy visszajövök valami hasznos tanáccsal!
És három, egymástól teljesen eltérő eredetű nyelvvel akarsz kezdeni? Nem vágod túl nagy fába a fejszédet?
(Első voltam.)
Na találtál nekem valamit? Még várom. :)
Most már amúgy leginkább egy finn szótár kellene:
Igen elírtam amúgy, a szabályt tudom, de ha gyorsan írok ezt gyakran elírom. Sajna.
De nem fárasztó egy kicsit magadra vállalni ezt a helyesírás-ellenőri szerepet?
uyganez a szitu... én 14 éves vagyok... nézd meg ezta az oldalt: www.orosznyelc.com ! totálisan jó! itt kezdd:
az ábécétől kezdi...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!