Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Láttad a Keith című filmet?

Láttad a Keith című filmet?

Figyelt kérdés
Atyaég.Azt hittem hogy egy tini film de nem az. A végét végig bőgtem . Ki sírta még végig?:D
2010. máj. 30. 18:08
 1/6 A kérdező kommentje:

valaki nem tudja milyen zenék mennek benne ?:/

köszi :)

2010. máj. 31. 15:22
 2/6 anonim ***** válasza:
nem láttam. de a 2.kérdésedre a válasz.. http://www.youtube.com/watch?v=77ifFDN_JbI itt még oldalt keresgélhetsz számokat :)
2010. jún. 1. 14:49
 3/6 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen :)+
2010. jún. 1. 16:12
 4/6 anonim ***** válasza:
Én láttam :) kedvenc film ♥ persze szomorú is...
2011. jan. 13. 20:52
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Én is láttam,Jesse miatt néztem meg én is azt hittem,hogy tini film lesz,de nagyon jó volt...mondjuk én nem sírtam.
2011. aug. 21. 18:53
 6/6 anonim válasza:
Én tegnap néztem meg, kicsit beteges de 23 óra alatt megnéztem 3x, annyira tetszett..:d Jesse a legszexibb pasi,akit eddig valaha láttam.És tetszik az EGÉSZ. Ritka az ilyen, rendben van a zene, a színészi játék tökéletes, a rendezőnek ez az egyetlen filmje, azt hiszem ezt nem is akarta felülmúlni:D Csak azt sajnálom, hogy már láttam, legszívesebben visszamennék az időbe, hogy újra meg újra az újdonság erejével hasson :D
2015. jan. 9. 00:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!