Melyik filmet láttad utoljára? Ajánlanád másnak is?
Figyelt kérdés
Én a Transformers 2-őt láttam utoljára, mert a hétvégén megyünk megnézni a 3-at. Én mondjuk nem ajánlom a 2-őt, unalmas volt, hosszú, és vontatott, a sztori pedig nulla... remélem a harmadik jobb lesz :)2011. júl. 13. 12:34
1/7 anonim válasza:
akkor ki kell hogy ábrándítsalak, a 3 is ugyanolyan =))
az utolsó fél óra volt nagyon állat de a többi két óra kb semmi :)
amugy a Félelem és reszketés Las Vegasban-t láttam tegnap utoljára 'haverokkal' és szerintem nagyon eszméletlen film :) ha unatkoztok a nyáron és bulizós típusok vagytok feltétlen nézzétek meg :D
2/7 anonim válasza:
"Boszorkányok", Film Múzeumon ment, gyerekfilm :D Nem ajánlanám senkinek, mert nem ismerek senkit, akiről feltételezem, hogy tetszene neki, de nekem tetszett :D
3/7 anonim válasza:
Következő három napot láttam, ajánlom mindenkinek, nekem nagyon bejött.
4/7 anonim válasza:
Állj mellém Reinertől, és bátran ajánlom mindenkinek!
5/7 anonim válasza:
Hanna - Gyilkos természet
nekem nagyon tetszett, és ajánlanám
6/7 anonim válasza:
Most a Tolvajok városát láttam, jó kis film, ajánlanám.:)
7/7 anonim válasza:
A módszer (2005)
Nagy izgalmas, csak ajánlani tudom annak, aki bírja a bonyolult filmeket és szereti a filmmel együtt megfejteni a relytélyt. Kétszer kellett leállítani, hogy kicsit átgondoljuk a történteket :D
Itt egy leírás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!