Melyik jó és igényes ROMANTIKUS DRÁMA sorozatot/sorozatokat ajánlanád?
Figyelt kérdés
Brazil Argentin vagy ez hasonlók nem érdekelnek.2011. aug. 10. 23:31
1/8 anonim válasza:
A koreai sorozatokat tudom ajánlani: A palota ékköve, A Silla Királyság ékköve, A királyi ház titkai (ez utóbbi a kedvencem :D).
2/8 A kérdező kommentje:
Köszi, de inkább angol vagy amerikai sorozat érdekelne.
2011. aug. 11. 07:32
3/8 anonim válasza:
Pl ezek tenyleg nagy reszben romatikusak meg igenyesek is: The Tudors, The L Word, Rome. Ha meg valami viccesebbet, lazabbat szeretnel: How I Met Your Mother, Sex And The City, Grey's Anatomy, Gossip Girl, Desperate Housewives. Remelem segitettem! :)
4/8 anonim válasza:
filmből mindenféleképpen a Titanic..
sorozatból: Maria naplója (Zone Romantikán szokott menni)
6/8 anonim válasza:
hát én mondjuk a Providencet ajánlom az annak idején nagyon jó kis sorozat volt.csak kár h sehol se lehet rálelni amit nem is értek.
ja meg anyám kedvence az büszkeség és balítélet ...júúúj de utálom!!:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!