Mi a film címe?
Figyelt kérdés
Amit tudok, hogy egy fiúról szól, aki hosszú évek után először találkozik az édesapjával (TALÁN 20 év után) és annyi kérdés van benne de mire odajut, hogy találkoznak semmi nem jut eszébe, semmi.
Tud valaki segíteni?
Előre is köszönöm!
2017. okt. 28. 19:58
1/2 13Vivi válasza:
Sok ilyesmi film van ez a leírás sajns kevés,talán ha tudsz még róla valamit akkor jobban megtalálható,többen tudnak segíteni. Mert sok filmnek a leírtak a lényege mégis más...
2/2 A kérdező kommentje:
Az a helyzet, hogy még nem láttam a filmet, csak amikor beszélgettem valakivel párhuzamot fedezett fel a film és az én életem között. De nem jutott eszébe a film címe, így gondoltam kiírom ide.
De azért köszi.
2017. okt. 29. 08:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!