Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » A Jurassic Park 3 elején mi...

A Jurassic Park 3 elején mi üli meg a hajóban lévő embereket?

Figyelt kérdés

Mennek a vízen, bemennek a ködbe majd kijöve onnan eltűntek a hajóról és meg van rongálva a hajó.

Mert a pterodactyluszok akkor még nem jutottak ki a ketrecből. És vízi dinóról nem volt szó.

Azt már tudom hogy a 2.ban mi öli meg a hajó legénységét. de ezt még mindig nem tudom.

2017. okt. 28. 16:56
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
100%
A Spinosaurus
2017. okt. 28. 17:05
 2/22 anonim ***** válasza:
100%
Így van. A Spinosaurus a vízben is otthon érzi magát, ráadásul hatalmas a termete így könnyedén szétkap egy hajót is (akárcsak a repülőt is szétkapta).
2017. okt. 28. 17:15
 3/22 A kérdező kommentje:
értem. Köszönöm a válaszokat. nem is sejtetem hogy ő lenne az. Látni is lehet a vízben őt ahogy közeledik a hajóhoz?
2017. okt. 28. 17:37
 4/22 anonim ***** válasza:
100%
Én nem emlékszem hogy látszódna abban a jelenetben bármi is belőle. Szépen elbújt a ködben. Szerintem legelőször akkor látni mikor elkapja Coopert a kifutópályán.
2017. okt. 28. 17:41
 5/22 A kérdező kommentje:

értem. Most már ezt is tudom. :) Amúgy van még ilyen "rejtélyes" esemény a 3 filmben?

Mellesleg mentek a zöld like-ok :D

2017. okt. 28. 17:43
 6/22 anonim ***** válasza:
Nem tudom mi számít rejtélyesnek, annyira nem nagy rejtély a filmben semmi, nem egy Angyalok és démonok. :D
2017. okt. 28. 17:45
 7/22 A kérdező kommentje:

Nem olyan rejtélyre gondolok.

Hanem mint a két felsorolt példa.

A 2-ben a szét szagatot legénység.(nem tudni hogy mi csinálta)

És most ez.

Ilyesmikre gondolok. Hogy nem történik valami és nem tudni a pontos okát hogy miért történt meg.

2017. okt. 28. 17:48
 8/22 anonim ***** válasza:
100%
A 2. rész rejtélyére az a magyarázat, hogy a forgatókönyvben eredetileg a is benne volt, hogy raptorokat is visznek magukkal a hajón, és azok tépik szét a legénységet, de aztán ezeket a raptoros részeket végül kivágták a filmből. Sajnos Spielbergnek már nagyon nyűg volt a 2. rész, elvileg nagyon utálta az egész forgatást.
2017. okt. 28. 18:59
 9/22 anonim ***** válasza:
100%

Én is pont erre nem tudtam rájönni már hány éve :D

Mondjuk az a bökkenő hogy tengerben hajókáztak, míg a Spinosaurus az édesvizeket kedvelte. De hát oké, ennyi belefér az ajtónyitó Velociraptorok után :D

2017. nov. 1. 22:13
 10/22 anonim ***** válasza:
100%
Oké, igaz, hogy az édesvizeket kedvelte, de a szigeten nem sok tó volt. Amúgy sem volt messze a parttól, annyit simán bemerészkedhetett a vízbe.
2017. nov. 1. 23:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!