Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » A Jurassic Park 3 elején mi...

A Jurassic Park 3 elején mi üli meg a hajóban lévő embereket?

Figyelt kérdés

Mennek a vízen, bemennek a ködbe majd kijöve onnan eltűntek a hajóról és meg van rongálva a hajó.

Mert a pterodactyluszok akkor még nem jutottak ki a ketrecből. És vízi dinóról nem volt szó.

Azt már tudom hogy a 2.ban mi öli meg a hajó legénységét. de ezt még mindig nem tudom.

2017. okt. 28. 16:56
1 2 3
 11/22 anonim válasza:
46%

A repülő dinók is megölhették őket, mert a 2. film végén látni, hogy szabadon repülnek a szigeten! Ráadásul amikor a festék-csempe árus gyerekét elrabolták a repülő dinók, akkor az egyik jelentben látszik egy emberi koponya a fészeknél. Tehát a dinók elvileg ki tudtak repülni onnan amúgy is! Lehet, éppen a motorcsónakos emberek koponyája volt az.

Igen, vannak ilyen rejtélyek a filmekben még! Például az 1. részben amikor a T-rex megeszi a kecskét és a kecske véres lába a kocsi tetejére esik, akkor az ügyvéd megijed és kimenekül a kocsiból. A következő pillanatban a kecske lába eltűnik a kocsi tetejéről nyomtalanul!!!

Egy másik rejtély: szintén az 1. részben az informatikus (Netry) amikor számítógépen beszélget a kikötős emberrel, akkor látni közelről, hogy a videót lejátssza a médialejátszó, ő mégis élőben tud beszélni az emberrel.

Másik rejtély: 1. részben az elején, amikor leszáll a helikopter, Doktor Grend befut a lakókocsiba, kívülről az ajtaja balról nyílik, de amikor bentről mutatja a kamera, már hirtelen jobbról nyílik az ajtó. Ez hogy lehet? Szerintem mágikus ajtó!

Újabb rejtély: Dr. Hemond az első részben a lakókocsiban az egyik pillanatban fehér törölközővel törli az üveget, aztán egy másodperc múlva kameraváltásnál már rózsaszín törölközővel törli ugyanazt az üveget. Ez szerintem csak azzal magyarázható, hogy Dr. Hemond a bűvészmutatványok doktora!

Aztán amikor az 1. részben kiszabadul a T-rex a kerítés mögül, akkor Rex és Timi ott maradnak a kocsiban, az ügyvéd elmenekül és nyitva hagyja a kocsi ajtaját. De a következő jelenetben amikor kijön a T-rex, a kocsi ajtaja zárva van, utána pedig megint nyitva...

Aztán amikor Hemond eszik az étkezdében, az áram már teljesen elment, de a ventillátor a plafonon mégis működik! :D

2017. dec. 7. 19:27
 12/22 anonim ***** válasza:
100%

11

Ezek nem rejtélyek. Ezeket úgy hívják: bakik. Minden filmben vannak.

2017. dec. 7. 21:11
 13/22 A kérdező kommentje:

11-es. Nagyon szépen köszönöm. Pont ilyenekre gondoltam.

Most ahogy olvastam nekem is eszembe jutott még egy.

Első részben amikor a T-rex kiszabadul. simán ki lép a kifutoról.

Viszont amikor Rexi betolja a kocsi a kifutójára máris ott van egy 10-20 méteres "szakadék". Pedig ugyan ott tolja be a kocsit ahol ő kilépet. És még az sem lehet hogy csak egy árok lenne mert akkor ott lenne egy fal közvetlenül elötük. És ráadásul a kecske egy szintbe volt velük.

12. Igaz hogy ezek bakik. De a 2. részben lévő raptor/hajós incidens is egy baki. Mivel hogy kihagyták a jelenetett ez egy fajta bakinak tekinthető.

2017. dec. 7. 21:50
 14/22 anonim ***** válasza:

13

Igen, a raptoros cucc is baki.

2017. dec. 7. 22:28
 15/22 anonim válasza:
Én is olvastam a könyvet ami alapján a filmet készítették. Pár dolog kimaradt így a raptorok is, akik szétszedték a legénységet.
2017. dec. 8. 14:52
 16/22 anonim ***** válasza:

15

Én nem olvastam a könyvet, de eddig úgy tudtam, hogy a regényben nincs is benne a San Diego-i incidens, csak Spielberg erőltette a dolgot, mivel szeretett volna valami Godzillásat rendezni. Vagy a forgatókönyvre gondolsz?

2017. dec. 8. 16:16
 17/22 anonim ***** válasza:

A T. rex kifutó rejtélyes eltűnéséről születtek már rajongói magyarázatok. Sajnos a legrészletesebbet nem tudom belinkelni, mert az az oldal megszűnt, de itt egy rövidebb leírás és egy diagram:

[link]

Azt kell feltételezni, hogy a szakadék közvetlen a kecskefelszolgáló rész mellett volt a növényzet takarásában, és hogy a rex messzire eltolta a kocsit az eredeti helyéről. Azaz mikor lezuhant, már nem a kifutó, hanem a mélyedés mellett volt.

De ez csak rajongói feltevés, mert a filmből nem derül ki világosan, hogy a készítők is így gondolták-e a jelenetet. Imádom a filmet, de tény, hogy elég slamposan lett megszerkesztve, és tele van olyan bakikkal, amiket könnyen elkerülhettek volna.

2017. dec. 8. 17:17
 18/22 anonim válasza:

16

Régebben olvastam már, az nincs benne hogy elmegy a hajó San Diegoba csak hogy egy hajón ami indulni készül azon randalíroznak a raptorok.

2017. dec. 9. 00:59
 19/22 anonim ***** válasza:
#11 A Pterosaurusok nem dinoszauruszok.
2017. dec. 9. 12:25
 20/22 anonim ***** válasza:

18

Köszi, így már értem. :)

2017. dec. 9. 12:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!