HGYG11 kérdése:
Szerintetek ha nem láttam egy fűrész részt sem és úgy nézném meg az újat akkor mennyit értenék belőle?
Figyelt kérdés
Bocsi ha nagyon hülye kérdés, de az előzőek alapján, mennyire összefüggőek a filmek és ha így nem érteném akkor írjátok azt is hogy szerintetek kb hánytól-hányig kéne megnézése hogy értsem. Válaszokat előre is köszi^-^2017. okt. 28. 18:49
1/3 anonim válasza:
Szia!
Én nagy rajongója vagyok a fűrész filmeknek:) De ha meg akarod nézni a 8.-at, azt nem ajánlom, úgy, hogy nem láttad az előzményeket. Az összes rész összefügg ..nagyon.
2/3 A kérdező kommentje:
Ah értem, nah erre voltam kíváncsi! :) Köszi^-^
2017. okt. 28. 19:27
3/3 anonim válasza:
Szia!
Én is fűrész fan vagyok.
Szerintem megnézheted,ugyanis kevés dolog függ össze a korábbi részekkel,más rendező és szereplők.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!