Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » A csupasz pénisz szerintetek...

A csupasz pénisz szerintetek is olyan mint a geoduck?

Figyelt kérdés

Úgyértem, a borotvált.

[link]

[link]

[link]

2010. máj. 29. 23:02
1 2 3
 21/25 anonim válasza:
Már ne is haragudjatok,de a szőr undorító.Szúr szex közben,bekapni se kapnám be,pláne nem nyalogatnám,aztán a szőr a számban marad...gusztustalan.Az a nő akinek a szőr tetszik,meg is érdemli.
2010. máj. 30. 13:02
 22/25 anonim ***** válasza:

kérdezőnek:

a 2.lagos nemi jelleg bizony a szőr is

ugyh ne oltogass

Köszönöm, végre valaki aki tisztában van a biosszal. :)

2010. máj. 30. 13:12
 23/25 A kérdező kommentje:

13:12

2.lagos férfi nemi jelleg az erős szőrzet, ez tény. De a szőr mindenkin nő, az már más dolog hogy valaki leborotválja mert neki nem tetszik. Ez a 2.lagos nemi jelleg szöveg egy félreértés, mivel MINDENKIN van szőr. Az semmin nem változtat, hogy nem mindenkinek tetszik, ahogy a hónaljkutya is nyáron undorító szerintem.

Ja és ha már itt tartunk, akkor akik 2.lagos nemi jellegről papolnak, azoknak üzenem, hogy az arcukat soha az életben le ne borotválják, mert ugye az is 2.lagos nemi jelleg, amit a Ti véleményetek szerint kivégez a borotva.

2010. máj. 30. 15:11
 24/25 A kérdező kommentje:

23:55

neked meg gratulálok, ha fasszőr alapján döntöd el, mikor fekszel le a barátoddal.

2010. máj. 30. 15:14
 25/25 anonim válasza:
kérdező, egyetértek! A szakáll is nemi jelleg, mégis sokan leborotválják, mégis férfiasak maradnak. Mindenkinek csak saját magára tartozik, mit kezd a SAJÁT testszőrzetével, nem lehet ezért senkit megszlóni. Nincs közöm hozzá ha valaki borotválja, ahoz sem ha szőrös. Én borotválom mert akkor nem izzad be, és nekem így jobban tetszik. Ha egy nő csupán ezért nem fekszik le velem, az meg sem érdemli.
2010. jún. 17. 23:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!