Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » A csupasz pénisz szerintetek...

A csupasz pénisz szerintetek is olyan mint a geoduck?

Figyelt kérdés

Úgyértem, a borotvált.

[link]

[link]

[link]

2010. máj. 29. 23:02
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
Hát, sajnos hasonló :D Annyira férfiatlan, amikor egy hapsi leborotválja, másodlagos nemi jelleg könyörgöm és akkor eltüntetik? Borzalmas...hová lesz a férfiasság könyörgöm :( 21/N
2010. máj. 29. 23:22
 12/25 A kérdező kommentje:

23:21

hát figyelj, én lehet hogy felnyomnám. Végülis hasonló mint a prosztata masszás, amit nem próbáltam, de végülis elélvezel tőle, szal rossz nemhiszem hogy lehet

2010. máj. 29. 23:27
 13/25 anonim válasza:

én se szeretem a szőrtelen férfiakat

legyen kigyúrt és szőrös, ahol kell

a mell, láb és fanszőr szerintem hozzátartozik a férfias megjelenéshez

18/L

2010. máj. 29. 23:29
 14/25 A kérdező kommentje:

nembaj nekem így tetszik :D

amúgy meg, ha ti, akik a szőrös férfiakat szeretitek, összeszednétek egy srácot, és pl jártok is. Aztán amikor lefeködnétek, és meglátod hogy nincs szőr a farkán, akkor elküldöd? XD

2010. máj. 29. 23:41
 15/25 A kérdező kommentje:
jajj bocs, néhol váltakozik az egyes és többes szám az írásomban, bocsi estevan
2010. máj. 29. 23:42
 16/25 anonim ***** válasza:
Nem küldöm el, de akaratlanul is nevetnék, sajnálom, de ez visszataszító, hála istennek az én kiszemelt korosztályomnál nemdivat ez. Megkérném, hogy növessze meg, addig nincs szex.
2010. máj. 29. 23:55
 17/25 anonim ***** válasza:

nekem nincs bajom se a szorossel, se a szortelennel.

ez a kagylo meg rem viccesen (es kicsit gusztustalanul) nez ki. latom a hasonlosagot, de azert az anyukajuk meg tudna kulonbotetni oket :)))

2010. máj. 30. 00:15
 18/25 Főzős Laci ***** válasza:
Olyanra alakítsd a fanszőrzeted,amilyenre a barátnőd kéri.Egyébként meg ez nem számít sehová.
2010. máj. 30. 00:32
 19/25 anonim válasza:
hát az én barátom hálistennek nem borotválja. azt mondta, megtenné, ha én azt szeretném, mondtam, hogy isten őrizzen tőle. ha már mindenki mindenhol borotválja magát, akkor lassan már a fúk pont úgy fognak kinézni, mint a lányok... sok már úgy is néz ki:(
2010. máj. 30. 00:45
 20/25 anonim ***** válasza:

kérdezőnek:

a 2.lagos nemi jelleg bizony a szőr is

ugyh ne oltogass

2010. máj. 30. 01:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!