Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok nektek meik tetszik jobban a szörös pénisz vagy a csupasz pénisz?
Figyelt kérdés
2009. júl. 21. 18:12
1/16 anonim válasza:
Nekem a csupasz! De főleg most nyáron, mert mikor megizzad a fiú, irtó büdös tud lenni, meg orális szexnél engem pl nagyon zavar a szőr.
3/16 anonim válasza:
A lányok a csupaszt szeretik,szinte mind,mondjuk,sokan aztmondják,h a szőröset,de sztem ez kamu... mit szeretnek benne..énse szeretem a szőrös puncit...
és még rimelis csupASZ fASZ
4/16 anonim válasza:
Kedves előttem szóló nincs igazad. Engem pl kiráz a hideg a csupasztól. A szépen rövidre vágott amit én szeretek, ez igényes! De a csupasz egyáltalán nem férfias, főleg ha szúr áh..
5/16 anonim válasza:
bizony bizony....a szépen rövidre vágott nagyon guszta,a csupasz nekem sem tetszik! engem az a kis szőr nagyon tud izgatni...:P
6/16 anonim válasza:
Valóban "kényelmesebb" a csupasz, de ha rövidre van vágva is jó. Ha túl szőrös azt nem szeretem, főleg orális szexnél.
21/L
8/16 anonim válasza:
mindenképp csupasz!... a szőrösnél orál után köpködhetnél 1 daradig... :S
10/16 anonim válasza:
Arany középút: rövidre nyírva (3-5 mm) szeretem. Akkor nem kell köpködni a szőrt, de nem is szúr, mint a borotvált.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!