Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Miért baj az, hogy mostantól...

Miért baj az, hogy mostantól a Cinema Citykben sört is lehet kapni?

Figyelt kérdés
Hollandiában élek, itt szinte minden moziban vehetsz sört és bort, én is szoktam. És működik a dolog, a vetítések nincsenek tele büfögőkkel, részegekkel és vécére kijárkálókkal. Merthogy a dologról szóló cikkeknél ilyen dolgokat kommentel a többség. Vagy esetleg a magyar mentalitás ennyire eltérne a nyugatitól?
2017. okt. 15. 13:20
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
100%
Hát én nem tudom, hogy Szegeden hogy megy (egy kisebb városban lakok, ami megyeszékhely), de itt mindenki kocsival, a diákok, nyugdíjasok esetleg busszal közlekednek.
2017. okt. 17. 14:29
 22/24 A kérdező kommentje:

21: A mozibamenésről volt szó, nem az általános közlekedésről.

De ezek most tulajdonképpen kit érdekelnek? A kérdésem arról szól, hogy nem értem, sokaknak mi baja van avval, hogy mostantól sört is lehet kapni Magyarország Cinema Cityjeiben.

2017. okt. 17. 16:08
 23/24 Trevor. ***** válasza:
Nekem semmi bajom, hogy lehet moziban sört kapni, inkább veszek egy Stellat, mint kólát. Mellé popcorn és részemről letudva. Mondjuk évente 2x megyek moziba, mert itthon is megtudok nézni mindent gépen.
2017. okt. 17. 16:37
 24/24 anonim ***** válasza:

Mi eddig is mindig vittünk magunkkal alkoholt... és mégsem ordítottuk, vagy hánytuk szét a mozitermet...

Egyébként meg senki nem attól az 1 sörtől fog bebaxni film alatt...

Én inkább attól tartok, hogy kiskorúakat is ki fognak szolgálni... ha pesten nem is, vidéken biztosan...

2017. nov. 7. 12:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!