Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Miért baj az, hogy mostantól...

Miért baj az, hogy mostantól a Cinema Citykben sört is lehet kapni?

Figyelt kérdés
Hollandiában élek, itt szinte minden moziban vehetsz sört és bort, én is szoktam. És működik a dolog, a vetítések nincsenek tele büfögőkkel, részegekkel és vécére kijárkálókkal. Merthogy a dologról szóló cikkeknél ilyen dolgokat kommentel a többség. Vagy esetleg a magyar mentalitás ennyire eltérne a nyugatitól?
2017. okt. 15. 13:20
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
61%
Biztos lehetsz benne, hogy elfog...
2017. okt. 15. 13:25
 2/24 A kérdező kommentje:
1: Mármint mi fog el mit?
2017. okt. 15. 13:30
 3/24 anonim ***** válasza:
82%
Egész egyszerűen a normális ember nam ezért megy moziba, hogy részegen ordibáljanak mások a film alatt, esetleg melléhányjanak és azt kelljen szagolnia egész vetítés alatt. Mintha még nem lenne elég hely ahol be lehet rúgni...
2017. okt. 15. 17:12
 4/24 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom megállni, hogy ne igyak egyet, így a film közben hugyoznom kell.

Ezen kívül nem baj. Senki sem ott fogja részegre inni magát.

2017. okt. 15. 19:02
 5/24 A kérdező kommentje:
3: Ez is jellemző ránk magyarokra, hogy csak végletekben tudunk gondolkodni. Aki saturészegen akar mozizni, az így is, úgy is megteszi. Előtte elmegy kocsmázni, vagy ilyesmi. Nem valószínű, hogy az ott fogyasztott 1 vagy 2 doboz Stellától vagy gyümölcsös Borsoditól fog bekarmolni. Mellesleg, a nem CC-mozikban eddig is lehetett sört kapni (Legalábbis a szegedi Belvárosi Moziban), mégse állt fejtetőre a világ.
2017. okt. 15. 19:06
 6/24 A kérdező kommentje:
Én speciel úgy szoktam, hogy a popcorn és az édesség mellé veszek 1 félliteres üdítőt + 2 üveg sört (itt Hollandban Grolsch van). A söröket rendszerint a film második felére hagyom. Eddig egyszer nem kellett kirohannom vécére.
2017. okt. 15. 19:08
 7/24 anonim ***** válasza:
100%

a ponyvaregényben filozofáltak erről egyszer,ott is hollandiában jött haza tarvolta és pont ilyesmit mesélt.

amúgy meg hiába lehetne venni,kevesen vennének.

számoljunk!

a kisközértben a fél literes ice tea 160-180 forint.

a moziban 450,de vettem már 780-ért is.

szóval én vagyok olyan olcsó jános,hogy mozi előtt megveszem,aztán a csajom a táskájában behozza,mert nem fogom kifizetni a 4 x eresét linkre.

namost egy arany ászok 180-220 ft.

akkor a moziban mennyi lenne 500ft?

szerintem nem sokan vennének,hanem simán megvennék előtte és bevinnék.

szóval igen eléggé eltér pár dolog és nem feltétlen a mentalitás,hanem inkább a fizetés.

2017. okt. 15. 20:33
 8/24 anonim ***** válasza:
77%

Aki részegen akar menni moziban, vagy alkoholt akar inni bent, vagy éppen telekokszolva akar bemenni, az bemehet így is. 15 éve is hallottam a pisszentéseket. Teljesen mindegy, hogy az most egy Coke, vagy egy sör.

Itthon én már csak kis mozikba járok, ahova bizonyos réteg nem teszi be a lábát. Ugyanis van egy bizonyos réteg, aki nem képes viselkedni. Ezeknél rendszeres, hogy lökdösik a székem, üvöltöznek mellettem, megdobálnak popcornnal, leöntenek kólával, vagy éppen már nedves székbe ülök be, mert az előző félkegyelmű kiöntötte az üdítőjét és nem szólt róla senkinek. Még maszturbálókat pasikat láttam már az Urániában moziban. Sőt! Nővéremet még fogdosták is Gyűrűk Ura alatt a Corvinban idegen, familiárisan hiperpigmentáltak. Persze szólni nem érdemes, mert akkor jön a bökő, inkább leléptünk.

Utolsó kérdésre azt tudom mondani, amit már 90es években is írtak a graffitik az utcán és énekeltek a bandák: Európa messze van. Igen, ennyire más a magyar mentalitás.

Nagyon messze vagyunk attól a színvonaltól, amit Hollandiában elvársz a moziktól. Az, hogy online újságok mit hazudnak és miket reagálnak erre egyesek meg erős kritikával kell fogadni, mintha április elseje lenne. Mentálisan mindenki ellenség, mert ilyen a közhangulat. Ezt a közhangulatot meg szándékosan gerjesztik. Amikor a 10 éves gyerek megkérdezi az osztályfőnökétől, hogy a Soros olyan-e mint Hitler, és félni kell-e, hogy kitör a magyar háború, akkor tudhatod, hogy valami el van rontva itthon.

2017. okt. 15. 21:25
 9/24 A kérdező kommentje:
7: Ez nem feltételes mód, mostantól lehet kapni sört a Cinema Citykben! Borsodi gyümölcsöset, meg Stella Artoist. Valamint mostantól Coca van a Pepsi helyett.
2017. okt. 16. 07:50
 10/24 A kérdező kommentje:
Mondjuk én még ilyen székrugdosást, direktbe dobálózást és öntözést meg hasonlóakat még sose tapasztaltam. Bár az is igaz, hogy amióta kint élek, azóta magyar moziba csak évente kétszer megyek (Szeged Pláza Cinema City), és rendszerint nem hétvégi napon. Idekint pedig sose tapasztaltam egyik moziban sem.
2017. okt. 16. 08:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!