K.mefisto1 kérdése:
Akkor mostantól kezdődik a fairy tail filler? ÉS kb mennyi idős lesz a filler?
Figyelt kérdés
A 265.részt most néztem végig és ugye szüneteltetni fogjáják. a köetkező részben fairy tail zero lesz az már a filler részek?2015. dec. 26. 16:12
1/6 anonim válasza:
A Zero egy special lesz, és nem lehet filler csak spinn-off.
2/6 A kérdező kommentje:
spin off? az mi? de ez akkor azt jelenti h fairy tail nélkül leszünk jó sok ideig??
2015. dec. 26. 17:45
4/6 anonim válasza:
Spin-off=mellékszál.
A Zero mangája a Fairy Tail Spin-offja és egy külön specialt fog kapni, nem az eredeti sorozatban fog helyet kapni. De ez lévén spin-off logikus.... és ezt úgy tudom hogy azt a borzalmat évek óta nem követem.
5/6 anonim válasza:
Szerintem az FT Zero annyira nem borzalmas ,inkább az érzelmekre megy rá mint a harcra (de persze ütközetek is vannak) a lényeg hogy Mavist (a FT alpító céhmesterét) helyezi központba
6/6 anonim válasza:
Igazából az alap történethez nincs sok köze, azaz ha nem nézed meg akkor is érteni fogsz mindent. Én olvastam a mangáját és nekem nagyon tetszett és van a végén egy baromi nagy csavar szóval szerintem érdemes lesz nézni :)
Igazából lehet, hogy az én véleményem itt nem annyira számít, mert nekem Mavis a kedvenc karakterem. :D
De ha érdekel a Fairy Tail akkor a mangáját mindenképp olvasd el. :)
Link hozzá: [link]
Remélem segítettem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!