Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Az nagyon gáz, hogy egyetlen...

Az nagyon gáz, hogy egyetlen egy Star Wars részt sem láttam?

Figyelt kérdés

Még azt sem tudom miről szól.. Csak annyit lézer karddal lövöldöznek UFO-k egymásra és soha nem lehet tudni ki kicsoda.

Van még olyan ember ezen a Földön, aki nem látott egyetlen egy Star Wars részt sem?

2017. okt. 12. 07:27
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
29%

Inkább a Star Trek :) Az tetszik. De a Star Wars-t akárhányszor kezdtem el nézni mindig beleuntam. Ugyanígy vagyok a Harry Potterrel is. De a Gyűrűk Ura viszont tetszett.

Nekem minden stílusban, korban van olyan film, ami tetszik, és van, ami nem. Az sosem befolyásolt, hogy mennyire népszerű, vagy mennyire "kötelező" megnézni.

Egyébként a Nyolcadik utas a halál, Bolygó neve halál is ezer évesek, mégis nagyon szuperül megoldották technikailag és egyáltalán nem tűnik gagyinak, ahhoz képest, hogy mennyi idő eltelt már azóta.

2017. okt. 13. 09:59
 22/27 anonim ***** válasza:
75%

,,Van még olyan ember ezen a Földön, aki nem látott egyetlen egy Star Wars részt sem?"

https://www.gyakorikerdesek.hu/szorakozas__filmek-sorozatok_..

Amúgy nyílván a Burkina-Faso nyomornegyedében élő afrikai kisfiúk közül is mindenki látta, csak te nem..

Ja, amúgy nagyon gáz, szerintem nincs is értelme az életednek amíg meg nem nézted.

2017. okt. 14. 21:12
 23/27 anonim ***** válasza:
75%
Nem gáz, de nem tudod mit hagysz ki. :D
2017. okt. 14. 21:24
 24/27 anonim ***** válasza:
73%

Szerintem már feltették ezt a kérdést... Amúgy a kifejtésedből nagyon látszik, hogy nem vagy otthon a Star Warsban! XD

Egyébként nem gáz. Én például nem láttam egy Harry Potter-filmet sem, és egy Alien-filmet sem. Nem is érdekelnek.

2017. okt. 15. 19:37
 25/27 anonim ***** válasza:
66%
Én komolyan nem értelek titeket hogy lehet meglenni Star Wars Harry Potter Gyűrűk Ura és Alien filmek nélkül meg egy csomó más film nélkül én biztos nem bírnék meglenni ezek nélkül a filmek nélkül ezek tetszik vagy sem az alapműveltséghez hozzátartoznak nekem égne a bőr a pofámról ha nem láttam volna ezeket a filmeket illene ismerni de ez az én véleményem nem kell egyetérteni velem de ez az igazság. 26/f
2017. dec. 21. 11:33
 26/27 anonim ***** válasza:
70%
Ezek alapmūvek. Egy kulturált olvasott embernek kötelezõ ismernie ezeket a mūveket. Én pl imádom a star warst meg a gyūrūk urát. A harry pottert rühellem. De mivel kortárs mū és nagyhorderejū ezért elolvastam a könyvet. Nemtetszik ezutan sem de zseniális története van.
2017. dec. 30. 21:01
 27/27 anonim ***** válasza:
Én sem
2019. ápr. 15. 01:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!