Az nagyon gáz, hogy egyetlen egy Star Wars részt sem láttam?
Még azt sem tudom miről szól.. Csak annyit lézer karddal lövöldöznek UFO-k egymásra és soha nem lehet tudni ki kicsoda.
Van még olyan ember ezen a Földön, aki nem látott egyetlen egy Star Wars részt sem?
Inkább a Star Trek :) Az tetszik. De a Star Wars-t akárhányszor kezdtem el nézni mindig beleuntam. Ugyanígy vagyok a Harry Potterrel is. De a Gyűrűk Ura viszont tetszett.
Nekem minden stílusban, korban van olyan film, ami tetszik, és van, ami nem. Az sosem befolyásolt, hogy mennyire népszerű, vagy mennyire "kötelező" megnézni.
Egyébként a Nyolcadik utas a halál, Bolygó neve halál is ezer évesek, mégis nagyon szuperül megoldották technikailag és egyáltalán nem tűnik gagyinak, ahhoz képest, hogy mennyi idő eltelt már azóta.
,,Van még olyan ember ezen a Földön, aki nem látott egyetlen egy Star Wars részt sem?"
https://www.gyakorikerdesek.hu/szorakozas__filmek-sorozatok_..
Amúgy nyílván a Burkina-Faso nyomornegyedében élő afrikai kisfiúk közül is mindenki látta, csak te nem..
Ja, amúgy nagyon gáz, szerintem nincs is értelme az életednek amíg meg nem nézted.
Szerintem már feltették ezt a kérdést... Amúgy a kifejtésedből nagyon látszik, hogy nem vagy otthon a Star Warsban! XD
Egyébként nem gáz. Én például nem láttam egy Harry Potter-filmet sem, és egy Alien-filmet sem. Nem is érdekelnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!