Az nagyon gáz, hogy egyetlen egy Star Wars részt sem láttam?
Még azt sem tudom miről szól.. Csak annyit lézer karddal lövöldöznek UFO-k egymásra és soha nem lehet tudni ki kicsoda.
Van még olyan ember ezen a Földön, aki nem látott egyetlen egy Star Wars részt sem?
S persze azt is nézzétek, hogy nem mai film. Aki a modernebb filmeket megszokta, annak lehet bántja a szemét, de régen nem volt ilyen-olyan technikai csoda. Sok munkával járt. Ezt 24éves nőként is elismerem.
Nem folyik minden csapból hanem a retek fb... 24/7 ben sokak rajta lógnak s vannak, akik ott élik a kamu szociális életüket. XD
Ha meg valaki azért lepontozza a másikat, mert az illetőknek nem tetszik a film...akkor az szégyelje magát! Ezzel csak lealacsonyodottak közé tartozik.
24-n még mindig ><
#3 vagyok
Hát én nem tudom a válaszomon mi a francot lehetett lepontozni, de akkor tessék irok valamit ami miatt megérteném a 0%-ot, a star wars szär búúú, éljen a gyűrűk ura.
Na jöhet a 0%
Amúgy mindkettőt imádom, meg a star treket is,beszärás mi?
Ha rajongó lennék, érvelnék s mesélnék, nem pedig meghúznám magamat felháborodottan szivecsém.
Ha vagy elég érett.
Na most miért, én az 5-ös válaszomban csak ténymegállapításokat tettem, még csak abban sem foglaltam állást, szerintem jó-e vagy sem (egyébként nem vagyok a franchise rajongója semmilyen formában). Az is ugyanúgy nullán áll.
Mai szemmel nézve az eredeti trilógia (4, 5, 6. epizód) egy kicsit elavultnak hat már, de ettől függetlenül megéri megnézni, mert úgy lesz teljes a történet.
Aki nem látta még a star warst, az nem tudja miről maradt le... Nem véletlenül számít alapműnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!