Ti is féltek, hogy az új Star Wars film is gagyi lesz, mint az Ébredő Erő?
Ez egyáltalán nem arról szól, hogy magasra tenné bárki is a lécet.
Nekem az új SW filmek nem tetszenek és meg is mondom miért: Mert nem illenek bele a SW univerzumba, nincsen kidolgozva a történet és tele vannak Disney-s motívumokkal amikkel egyébként nem lenne baj, csak éppen ezt úgy tették bele a filmbe, hogy komolytalanná teszi az egészet.
"Az sem mindegy, hogy valaki úgy ül le egy film elé, hogy kezében a jegyzettömb, és minden apró hibát vagy logikátlanságot jegyzetel."
Én úgy gondolom, hogy ha valaki képzeletben előveszi a jegyzettömböt akkor az már rég rossz, mert azt jelenti, hogy a film nem tudta átadni magát és ez ennek az egyik oka az is lehet, hogy tele van olyan szintű logikátlanságokkal, hogy az már sok és eltereli a történetről a figyelmet. Ugyanígy lehet egy szereplő játéka is annyira rossz, hogy eltereli a néző figyelmét és egy ponton túl már persze, hogy megunja az egészet.
,,A nézők többségének még mindig tetszett."
Na ja, ami 1000 embernek tetszik, 999-nek pedig nem, az is többség, csak itt arányokról van szó, és én őket többnek nevezném mint egyszerű hangos kisebbségnek.
"Na, megvolt az új trailer és sajnos tényleg Birodalom visszavág 2.0-nek tűnik...lépegetők jégbolygón, jedi kiképzés isten háta mögött, sötét oldalra csábítás. Fogadnék, h Kylo majd levágja Rey kezét aztán közli: "I am your brother" :D
Csubi mellet az a pingvin v mi pedig, no comment..."
Kezdjük ott, hogy bizonyos hasonlóságok KÖVETKEZNEK a 7. rész hasonlósága miatt!
Egyébként az egész filmben legfeljebb a lépegetős csata lesz az 5-höz hasonló (amúgy itt nem is jégbolygó lesz, nem tűnt fel?). Ha igaz a kiszivárgott sztori, ami pár napja került fel a netre, és elég valóságosnak és részletesnek tűnik, akkor ez a film minden lesz, csak nem ep5 copy... majd meglátod!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!