Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Ti is féltek, hogy az új Star...

Ti is féltek, hogy az új Star Wars film is gagyi lesz, mint az Ébredő Erő?

Figyelt kérdés
Tavaly a Zsivány Egyes jól sikerült, de tartok tőle, hogy a "sima" filmeket elcs*szi a Disney.

2017. szept. 26. 19:07
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
100%
Amikor minden második/harmadik néző csalódva megy ki a moziból, akkor nehezen mondhatjuk azt, hogy "egyéni probléma"...
2017. nov. 17. 15:36
 22/29 anonim ***** válasza:
0%
A nézők többségének még mindig tetszett. Az meg hogy egyes emberek jó dolgukban már nem tudják milyen magasra tenni a lécet, aztán meg panaszkodnak ha nem sikerül megugrani az irreális elvárásaikat, az igeni egyéni probléma. Nekem semmi bajom nem volt sem az Ébredő Erővel, sem pedig a Lázadók című sorozattal, pedig mind a kettőt nagyon nagy divat utálni. Sőt az előzménytrilógiával sem. Az sem mindegy, hogy valaki úgy ül le egy film elé, hogy kezében a jegyzettömb, és minden apró hibát vagy logikátlanságot jegyzetel (miért van hang az űrben, miért hülyék a birodalmiak), vagy pedig leül, kikapcsol és próbálja élvezni amit lát.
2017. nov. 17. 15:45
 23/29 anonim ***** válasza:
67%

Ez egyáltalán nem arról szól, hogy magasra tenné bárki is a lécet.

Nekem az új SW filmek nem tetszenek és meg is mondom miért: Mert nem illenek bele a SW univerzumba, nincsen kidolgozva a történet és tele vannak Disney-s motívumokkal amikkel egyébként nem lenne baj, csak éppen ezt úgy tették bele a filmbe, hogy komolytalanná teszi az egészet.

"Az sem mindegy, hogy valaki úgy ül le egy film elé, hogy kezében a jegyzettömb, és minden apró hibát vagy logikátlanságot jegyzetel."

Én úgy gondolom, hogy ha valaki képzeletben előveszi a jegyzettömböt akkor az már rég rossz, mert azt jelenti, hogy a film nem tudta átadni magát és ez ennek az egyik oka az is lehet, hogy tele van olyan szintű logikátlanságokkal, hogy az már sok és eltereli a történetről a figyelmet. Ugyanígy lehet egy szereplő játéka is annyira rossz, hogy eltereli a néző figyelmét és egy ponton túl már persze, hogy megunja az egészet.

2017. nov. 17. 16:05
 24/29 anonim ***** válasza:
0%
Én pl. az Ébredő Erő alatt első nézéskor nem találtam semmi logikátlanságot, ami azt jelenti hogy lekötött annyira hogy nem vettem észre a hibáit. Amúgy meg, fejtsük már ki bővebben: mi az hogy nincs kidolgozva a történet? Meg miért is nem illik a Star Wars világába?
2017. nov. 17. 16:08
 25/29 anonim ***** válasza:
100%

,,A nézők többségének még mindig tetszett."

Na ja, ami 1000 embernek tetszik, 999-nek pedig nem, az is többség, csak itt arányokról van szó, és én őket többnek nevezném mint egyszerű hangos kisebbségnek.

2017. nov. 17. 18:24
 26/29 anonim ***** válasza:
39%
Szerintem nem volt gagyi a hetedik rész. Egy erős közepes, gyenge jó film volt. A baljós árnyaknál és a Klónok támadásánál jobban tetszett. De többet várok a nyolcadik rásztől.
2017. nov. 27. 18:24
 27/29 A kérdező kommentje:
Abban igazad van utolsó, hogy a Baljós és főleg a Klónok is gagyi volt(főleg a szerelmi szál). Az 7 rész viszont full koppintás. És nincs benne sok star wars hangulat.
2017. nov. 30. 11:45
 28/29 anonim ***** válasza:
0%

"Na, megvolt az új trailer és sajnos tényleg Birodalom visszavág 2.0-nek tűnik...lépegetők jégbolygón, jedi kiképzés isten háta mögött, sötét oldalra csábítás. Fogadnék, h Kylo majd levágja Rey kezét aztán közli: "I am your brother" :D

Csubi mellet az a pingvin v mi pedig, no comment..."

Kezdjük ott, hogy bizonyos hasonlóságok KÖVETKEZNEK a 7. rész hasonlósága miatt!

Egyébként az egész filmben legfeljebb a lépegetős csata lesz az 5-höz hasonló (amúgy itt nem is jégbolygó lesz, nem tűnt fel?). Ha igaz a kiszivárgott sztori, ami pár napja került fel a netre, és elég valóságosnak és részletesnek tűnik, akkor ez a film minden lesz, csak nem ep5 copy... majd meglátod!

2017. nov. 30. 13:38
 29/29 anonim ***** válasza:
70%
én azért fogadok egy ezresben,hogy a négert erőszakkal le fogják hibernálni és vagy réj,vagy kiló kezét levágják.
2017. nov. 30. 17:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!