Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Ti is féltek, hogy az új Star...

Ti is féltek, hogy az új Star Wars film is gagyi lesz, mint az Ébredő Erő?

Figyelt kérdés
Tavaly a Zsivány Egyes jól sikerült, de tartok tőle, hogy a "sima" filmeket elcs*szi a Disney.

2017. szept. 26. 19:07
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
77%
A Zsivány se volt nagy eresztés, úgyhogy félni nem félek tőle, tudom, hogy ez is középszer lesz, mint a többi.
2017. szept. 26. 19:17
 2/29 anonim ***** válasza:
31%
Nem, mert totál hidegen hagy a Star wars.
2017. szept. 26. 19:19
 3/29 anonim ***** válasza:
0%
Irigyellek! Milyen egyszerű problémáid vannak!
2017. szept. 26. 20:29
 4/29 anonim ***** válasza:
70%

nem,mert az első után eleve nem is várom.

az antológia filmek viszont várósak,bár úgy néz ki,hogy a han solo az meg valami vígjáték lesz.

2017. szept. 26. 20:33
 5/29 anonim ***** válasza:
31%

Nem lehet, hogy az ízléseddel van baj? Az ébredő erő mind a szakma, mind a közönség szerint jobb volt a Zsivány egyesnél.

De hogy a kérdésedre is válaszoljak, nem nem félek, ha ilyen volt a bevezetés, mint az ébredő erő, akkor a trilógia kibontása még jobb lesz.

2017. szept. 26. 21:32
 6/29 anonim ***** válasza:
42%

Nem, mivel az Ébredő erőnél nagyobb fanfiction fost nem lehet már összeokádni. Csaillagleszopó fegyver, ami a hiperúrön keresztül kilő egy bolygórendszert, utána meg 2-3 kivénhedt X-wing kikapja, WOW, ha ezt nekem valaki belinkeli a fanfiction.net-ről közöltem volna vele, hogy változtasson pályát, mert írni nem tud.

A kakarterekről meg jobb nem is beszélni, Rey, Finn meg Kylo...

Han Solo nélkül abszolút egy ZS-kategóriás szar lett volna, ezt alulmúlni nem lehet.

A Zsivány Egyes ellenben messze jó SW film, én ezt a színvonalat vártam volna egy epizód VII-től nem egy ilyen idióta szart. Persze a tinik, akik most látnak először SW filmet, azok beírják, hogy milyen szuper volt az Ébredő erő, és a Zsivány meg rossz.

2017. szept. 26. 21:39
 7/29 anonim ***** válasza:
52%
Én nem félek tőle, én tudom, hogy az lesz!
2017. szept. 26. 22:56
 8/29 anonim ***** válasza:
0%
A. Jedi visszatérnél azért jobb volt az.
2017. szept. 27. 05:53
 9/29 anonim ***** válasza:
39%

dehogy volt jobb.

a jediben ott volt sidious elképesztően jó alakítással,vader,jabba.

a 7. rész az összes közül az eddigi legsilányabb volt.

2017. szept. 27. 17:44
 10/29 anonim ***** válasza:
0%
Plusz volt ott egy rohadt idétlen endori csata, ahol jétékmaci ősemberek kőkori technikával lenyomták egy galaktikus birodalom reguláris haderejét és nem kamatoztatták épp példaértékű módon, hogy Luke állítólag teljes jogú jedivé ért.
2017. szept. 27. 17:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!