Ti is féltek, hogy az új Star Wars film is gagyi lesz, mint az Ébredő Erő?
nem,mert az első után eleve nem is várom.
az antológia filmek viszont várósak,bár úgy néz ki,hogy a han solo az meg valami vígjáték lesz.
Nem lehet, hogy az ízléseddel van baj? Az ébredő erő mind a szakma, mind a közönség szerint jobb volt a Zsivány egyesnél.
De hogy a kérdésedre is válaszoljak, nem nem félek, ha ilyen volt a bevezetés, mint az ébredő erő, akkor a trilógia kibontása még jobb lesz.
Nem, mivel az Ébredő erőnél nagyobb fanfiction fost nem lehet már összeokádni. Csaillagleszopó fegyver, ami a hiperúrön keresztül kilő egy bolygórendszert, utána meg 2-3 kivénhedt X-wing kikapja, WOW, ha ezt nekem valaki belinkeli a fanfiction.net-ről közöltem volna vele, hogy változtasson pályát, mert írni nem tud.
A kakarterekről meg jobb nem is beszélni, Rey, Finn meg Kylo...
Han Solo nélkül abszolút egy ZS-kategóriás szar lett volna, ezt alulmúlni nem lehet.
A Zsivány Egyes ellenben messze jó SW film, én ezt a színvonalat vártam volna egy epizód VII-től nem egy ilyen idióta szart. Persze a tinik, akik most látnak először SW filmet, azok beírják, hogy milyen szuper volt az Ébredő erő, és a Zsivány meg rossz.
dehogy volt jobb.
a jediben ott volt sidious elképesztően jó alakítással,vader,jabba.
a 7. rész az összes közül az eddigi legsilányabb volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!