Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Windu mester Yodához képest...

Windu mester Yodához képest erő használatban hol van a film alapján?

Figyelt kérdés
Mivel Windu a filmekben különösebben nem használta az erőt ,csak vívott.

2017. aug. 22. 14:49
 1/7 anonim ***** válasza:
56%
Yodához képest sehol.
2017. aug. 22. 15:02
 2/7 anonim válasza:
91%
Yoda után Ő akkoriban a legnagyobb jedi mester...
2017. aug. 22. 15:07
 3/7 A kérdező kommentje:
Tudom,hogy ő volt még Yodán kívül a legnagyobb,de kb. mekkora lehetett a különbség erő tekintetében? Valamint Ki Adi Mundi mester mennyire maradt el tőlük?
2017. aug. 22. 16:03
 4/7 anonim ***** válasza:
10%

vindu csak a 2003as clone warsban volt badass.

az alapján akár yodát is legyőzhetné.

de a film alapján nem volt se túl okos,se rendkívüli képességű.

yoda viszont elég erősnek volt bemutatva,viszont bölcs sose volt,mert csak közhelyeket puffogtatott végig.

2017. aug. 22. 22:14
 5/7 anonim ***** válasza:
64%
Csak a film, vagy a sorozat alapján? Csak a film alapján, valahol Jabba, és Jarjar között XD
2017. aug. 23. 16:00
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

,,vindu csak a 2003as clone warsban volt badass."

Azért a nagy legendás Sidioust legyőzte :)

ISMEREM A VÁLASZT: Sheev hagyta magát.

A regény szerint nem, Lucas szerint nem, szóval nem, nem hagyta magát. Vagy szerintetek igen, szerintem nem, meggyőzni senkit nem lehet szerintem, és hiába írják le sok kérdésnél tényként, hogy hagyta magát, nem, nem tény, nem több egy teóriánál.

Egyébként Yoda után a második legnagyobb erőhasználó volt, főleg a Shatterpoint miatt, de inkább vívó volt (a legjobb a galaxisban)

2017. aug. 23. 18:43
 7/7 anonim ***** válasza:
Ki Adi Mundi szerintem a 6. legerősebb Jedi volt Yoda Windu Obi Wan Anakin és Plo Koon után, de ő és Kloon már azért jelentősen elmaradnak az első 4-től
2017. aug. 23. 21:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!