Survivor, kinek szurkolok : Lillának vagy Anitának?
Nem baj az, ha máshogy látjuk.
Gergő tényleg kivonul sokszor, lehet jobb is, próbálja kontrollálni magát, hát ő ezt így oldja meg. Lehet ha nem ezt tenné, akkor csúnyán káromkodna, és ezt tartja jobbnak.
Anita nem gyenge. De tényleg legyőzték.
Nem azt mondta, hogy ő a legeslegerősebb, csak hogy nem gyenge.
Tény, hogy Lilla erőnlétben ott van. nem akarom ezt elvitatni tőle.
De attól még nagyon ostoba szegény.
Adrienn is nagyon ott volt, erős volt, kitartó volt, de mégis egy olyan jelentéktelen személyiség volt, hogy nem volt kár érte, amikor feláldozták.
Viszont azt nem gondolom, hogy Anita sebe ugyanolyan lenne, mint a Nóráé. Egyáltalán nem úgy látom, hogy hiszti, amit csinál.
LÉnyegesen nagyobb az a seb, és azt nem tudhatjuk, mennyivel mélyebb. Azt a fájdalmat, amit látunk, azt nem megjátszotta, az biztos.
Amúgy meg a fájdalmat sem ugyanúgy tűri mindenki, de ha már ezt vetik a szemére, akkor egy ugyanakkora sebesüléssel hasonlítsák már össze, ne egy negyedakkorával.
Hogy beképzelt lenne? Nos, ő egy szép nő. Csinos. Okos. Nem véletlenül tartja magát erősnek. Nézd meg a facebookját. Sok-sok olyan kép, amibe mások bele sem vágnának. Sziklamászás, falmászás, küzdősportok... akarja és csinálja is. Beképzeltnek nem mondanám, de az is tény, hogy egy ilyen kis csoportból is ő volt az, akibe rögtön belahabarodott egy pasi.
Én nő vagyok, de ha pasiként ott lennék, nekem is ő jönne be. Nóritól falra másznék, a picsogása, az affektálása is rhadt idegesítő, de a sunyi feje sem tetszene. Pofákat vág, egy épkézláb összeszedett mondata nincs, amiben rendesen érvelne, mert mindig csak támad, gúnyolódik, szítja a tüzet. A kezdetektől ezt csinálja, nem véletlen, hogy a közösség érdekében meg akartak szabaduli tőle.
Anitát ezzel szemben nem azért dobták ki, mert nem tudtak együtt élni vele, hanem mert tudták, hogy okos, és veszélyes.
Lilla meg...hát kinek is tetszene? A ló fejével, a száz fogával. És tudom, hogy erről nem tehet, de fogadjuk el, hogy ez a két lány féltékenységből talál ki mindent, mert a lába nyomába nem érhetnek Anitának.
Az úszásban is igen, Lilla nyert, meg is kapta a jutalmát. Nem tudom, hogy ennél a kérdésnél, vagy egy másiknál, de szóba került már Anita víziszonya, és ő nem is titkolta, hogy ez nem az ő sportja... akkor ez egyenlő küzdelem volt???
Okoska Lillácska, annál az úszásnál miért nem pattogott, hogy ez nem fair küzdelem????
Amikor ő nyert, akkor miért nem csapta ki a hisztit, hogy más versenyszámban mérkőzzenek meg???
Jaaa, hogy akkor nem volt baj, csak amikor Gergővel szemben vesztített? Korrekt egy ember...
Anita is veszített, mégsem azzal volt utána elfoglalva, hogy bűnbakot keressen, vagy másra fogja. Ez a különbség kettejük között, ő méltósággal tudta kezelni a vereséget, Lilla meg az a típus, aki mindenki másban látja a hibát, csak magában nem.
"Figyelem FEMINISTA tartalmú szöveg következik
Egyenes vagy nem egyenes? az itt a kérdés....
Szerintem úgy görbul mint a statisztika-kettő szánalom 2-em.....
Ezek után nem akarok hallani a "gyengébbik nem" kifejezésről.
Igenis egy nő és egy férfi az életben munkában és mindenhol EGYENLŐ feltételekkel és EGYENLŐ bánasmódban kell hogy részesüljön. Max az etikett és protokollban lehet eltérés....."
Ezt Lilla írta ki a fb-jára.
Össze-vissza beszél, vagy utólag belátta, hogy a szigete hülyeséget beszélt?
Most akkor egyenlően kell bánni velük, vagy tegyünk különbséget ffi és nő között?
Döntse már el, mit akar...
És ha már említve lett egy versenyszám, ahol Lilla legyőzte Anitát, akkor említsük meg azt is, amikor a törzsfőnök-választási feladatnál Lilla volt az első, aki leesett, mert nem bírta.
amit ez a nóra nevezetű fogyatékkal élő művel, arra nincsenek szavak...
teljesen jogos volt Anita kérdése, hogy mi a problémájuk az ő végzettségével, mert a kezdetektől azt emlegetik. irigyek, de úgysem ismernék be soha.
aztán a kis majomnak az a baja, hogy Anita azzal zárja le a vitát, hogy ő ostoba. mégis mit kellene tennie? értelmetlen támadásokkal tovább fárasztania magát, és tovább szítani a feszültséget? azt élvezné a kis majom? ez a lételeme, a veszekedés, a gyűlölködés. csak ebben van otthon, ha nincs valami balhé, akkor majd ő csinál.
és megint azt mondják, hogy a vitát lezárni "olyan jogászos".
komolyan ettől tartják magukat értelmesnek?
ha egy csepp eszük is van, most utólag nagyon szégyellik magukat.
ja, és még azzal is támad a végén, hogy Anita nyávog meg affektál. próbálja ugyanazokat a szavakat elsütni, amit a többiek róla mondtak. ebből is látszik, mennyire vérig van sértve, valaki másra próbálja átruházni ezeket a negatív tulajdonságokat, de ettől ezek még az ő tulajdonságai. szegénykém buta, mint a föld.
Nóra affektálva mondja: zavar, hogy Anita affektál.
Lilla, miután másnak a cuccait tönkre teszi: Nórival való viszonyom abból fakad, hogy ki tudjuk hozni egymásból a jót.
Iliász is véleményezte a duó mutatványát : Milyen állapotban vannak és milyen szinten. Szerintem mind a kettő full kattant.
Ezen sírva röhögtem!
#33: Most, hogy Gergő kiesett, szerinted mi fog változni?
Anita sokszor hagyja magát belerángatni a veszekedésekbe. Most Gergő nem lesz ott, hogy visszafogja. Ellenben Iliasz sokszor bekített már. Kíváncsi vagyok mi jön ki ebből :)
Lilla: Itt volt az ideje, hogy az Anita megvegyen engem kilóra. De az Iliászt vette meg kilóra, aki kétszer rá rakott. Ezért kétszínű.
Ezeken olyan jót vidulok!
:)
Barbara azt mutatja, hogy nem tudja megcsinálni a feladatokat. Ez lehet azért van, mert tényleg nem tudja, mert gyenge. De annyira nem egyenes sokszor, hogy még arra is gondolok, hogy taktikázik ebben is és tartalékol. Gyakran hangoztatja, hogy ő nem nagy ellenfél, ezért őt könnyű legyőzni.
Nem hiszem, hogy esélye van a végső győzelemre. De valamit jól csinál, amit nehezen értek meg, hogy mi az. Kígyóként simul jobbra-balra, kavar, de úgy kelti a feszültséget, hogy nem ő lesz a feszültség központja, hanem az, akit megkavar. Ez a szintű manipuláció tehetség szintű. Nem azt gondolom, hogy szimpatikus, amit csinál, hanem, hogy ügyesen csinálja.
Örülnék, ha őt raknák ki végre. A két lány tényleg elintézte a kezét. Ha csak olyan feladat nem jön, ahol csak a lábukat, vagy fejüket kell használni, hátrányba vannak. Ha Barbara benn marad, akkor a kézsérült lányok közül az egyiket könnyen legyőzheti.
= - = - = - = - = - = - = - =
Más:
Feri önmaga szerint is bevallotta, hogy megváltozott a szigeten és jó irányba. Ez nekem nagyon tetszik, úgyhogy már neki is drukkolok.
A szigetről nem tudom mennyien és mikor fognak visszakerülni. Ha most 2-en kiesnek és 1 jön hozzájuk, akkor 3an lesznek Mandirigma tagok és 4en a holtak. Ha megint 2en esnek majd ki, akkor tényleg 2-en mennek vissza és egy 5-ös indul a végjátékban? Elképzelhető, de azt mondták, hogy a Holtakról 1 kerülhet vissza. De ez sem tiszta. Jól meg van kavarva a szabály is az eredetihez képest ezzel a holtakkal. Nagyon izgi, hogy miként reagálnak a tagok, amikor odakerülnek.
Feri tényleg megváltozott, és jó irányba.
Most úgy látom, van esélye a végső győzelemre. Nem a feladatokra gondolok, hanem a szimpátia-szavazásra. Ahogy jelenleg beszélnek róla, az alapján korrekt, egyenes embernek tartják.
Barbara a kezdetektől ezt hangoztatta, hogy ő arra kíváncsi, hogy csak taktikával, de erő nélkül el lehet-e jutni a végéig. És el. A többiek sem értik, nem tartják oda valónak, de mivel nem csinál semmi durvát, a többiek között meg ellentétek vannak, ezért a düh vagy a félelem mindig erősebb, és azt rakják ki, aki ellen ezeket érzik.
Ha ilyen módon bent marad barbi továbbra is, biztos fűnek-fának azt fogja nyilatkozni, hogy milyen büszke magára, hogy eddig eljutott, de szavazni nem fognak rá a többiek.
Bár láttunk már érdekességeket, lehet a gyűlölet majd felülír mindent.
Az Exek az Édenben-ben is ilyen szimpátia-szavazás volt a végén, és volt, aki megmondta, hogy Franciska és Tomi érdemelné meg a játéuk alapján, mert végig ügyesen mozgatták a szálakat, ők irányították a játékot, DE... és nem ők nyerték meg. Ekkor idegrohamot is kaptak, elrohantak mindketten, mert hiába voltak nagy taktikusok, az emberek utálták őket, mert aljasak voltak.
Szandi is beleeshet ebbe a hibába, pedig pont arra játszott végig, hogy mindenkivel jóban legyen. De épp ezért csalódott benne mindenki nagyot. Mindenki hitt neki, mindenkivel volt egy szövetsége, és ilyenkor nagyot koppan az ember, hogy pont a Szandi dobta ki a játékból.
Már a Mandirigmában is érzik ezt, hogy Szandiban nem lehet megbízni, a Holtak szigetén meg főleg Szandi-ellenes hangulat van, ott már utólag össze tudják rajni a képet, hogy ki kavart.
A jelenleg bent lévők közül most Feri vagy Klau érdemelné meg a győzelmet, de ha Beni jutna vissza, ő is nagyon megérdemelné.
Beni végig egyenes, korrekt játékos volt, nem támadott hátba senkit, nem voltak gonosz húzásai.
Nem értem, Klaudiát most miért támadják, szerintem az előző szavazásnál ő még nem gondolta komolyan, hogy Benit rakná ki. Aztán ezt nem hitték el neki, ellene fordultak, utáa változtak benne is az érzelmek, hogy jó, akkor legyen Beni. De az, hogy ez előtt Barbinak mondott egy ilyet, hogy menjen a Beni, ezt miért kell véresen komolyan venni? Barbinak mindenki azt mondott, amit akart, mert Barbi is mindenkihez úgy ment oda, hogy azt mondta, amit hallani akartak. Most is pontosan ugyanez a taktikája, odamegy Szandihoz, hogy rakják ki Klaut, aztán odamegy Klauhoz, hogy rakják ki Szandit.
És ezt látják és tudják, mégis erősebb a gyűlölet meg a féltékenység, és a két lány inkább kinyírja egymást.
Nagyon meglepő volt az előzetesben, hogy Feri Szandira fog szavazni.
Ferire nem lehet.
Szandinak kb az utolsó lehetősége, hogy felhasználja az amulettjét, szóval hiába szavazna rá Klau vagy Barbi is, bukják.
Barbi megint beevez farvizen, szóval most úgy tűnik, Klaudia fog menni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!