Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Survivor, kinek szurkolok :...

Survivor, kinek szurkolok : Lillának vagy Anitának?

Figyelt kérdés
És miért? Szerintetek kettejük közül melyik marad bent ?

2017. szept. 16. 19:33
1 2 3 4 5
 11/49 anonim ***** válasza:
70%
Amúgy meg nem kell elhinni, amit a műsorban van. Ha annyira túlélés lenne, akkor nem lenne pl. fodrászuk... :D érdekes módon a tegnapi adásban Benedeknek frissen volt vágva a haja, Iliásznak mindig be van lőve a séró, a fiúk arca nem szőrösödik, se a hónaljuk.
2017. szept. 19. 17:58
 12/49 anonim ***** válasza:
93%

Nem tudom, milyen musort nezel. :)

A fiuk egyre szorosebbek. Egyiknek se lett rovidebb a haja, sot! A szakalluk is egy dzsungel.

Nincs fodrasz se. Egyikojuk fesut vitt szemelyes targykent. A tobbiek tuskes kagyloval fesulkodnek. A lanyok egymas hajat fonjak. Mivel eleg porgos a musor, ezt nem mutatjak.

Az meg alap, h ha bevalogatnak egy ilyen musorba, elmegy az ember egy lezeres szortelenitesre. Ma mar a pasik is.

Kicsit tul sok mar az osszeeskuves elmelet.

Aki szerint az sem igaz, h kek az eg, az ne nezze. Tudom, ez a 21. Szazad velejaroja, de nem szabad tulzasba esni ezzel sem.

Hidd el nyugodtan, h ilyen a hajuk. Klau pl tiszta kocos mindig.

3 het telt el, nekem se nagyon latszodna a honaljszorom, mert vilagos es gyenge es rovid.

2017. szept. 20. 09:13
 13/49 anonim ***** válasza:
93%

Lilla sokkal jobban irritál,a Nórával egyetemben.

Anitát csodálom,amiért még bírja idegekkel.

2017. szept. 20. 14:02
 14/49 anonim ***** válasza:
93%

Nehezen birja, de okos no.

Lilla viszont szornyen ostoba.

Ez a bosszuvagy meg gunyos nevetes... Ertelmes ember ilyet nem csinal.

2017. szept. 20. 15:22
 15/49 anonim ***** válasza:
91%

# Anita lesüllyedt azzal, hogy elfogadta a párbajt?

Lehet nem fogalmaztam tisztán. Nem hülyéztem le. Olvasd el újra. Azt írtam, hogy azzal nyerhetett volna, ha magát a probléma fölé helyezi. Beismeri a hibáját. A csapat érdekeit nézi, hogy ne fáradjanak ki a következő napi megmérettetés előtt.

Ha a saját érdekeit nézi, nem gondol a csapatra ilyen szinten és nem tud felülkerekedni.

Az is benne van, hogy így kiszavazták volna, de sokkal tisztább játékkal és Geri sem csúszott volna sárba. Nem mondom, hogy bárki meg tudja ezt tenni annyi mások előtti sértegetés után.

Ellenben volt ideje gondolkodni a Holtak szigetén. Amikor a két lakótársa elkezdett csúfolódni, pont ezt csinálta: felülkerekedett.

Az eredmény magáért beszélt. Nyugodt tudott maradni. Értette, hogy a többiek célja az, hogy rosszul érezze magát és nincs ennek valóság alapja. Nem süllyedt le a szintjükre. A két cikiző meg kezdett kifogyni a sértegetésekből és az arcukra volt írva a vereség. Lilla bevágta a bamba képet. A replika királynő arcáról meg olyan megszégyenülést olvastam le, ami megérte.

Lehet, ha többek előtt kellett volna ezt csinálni, nem jön be neki ennyire, de legalább emelt fővel távozhatott volna, mint amit tegnapi műsorban is elért. És az is benne van, amit te írsz, hogy bevédte a saját hátsóját azzal, hogy másik ellen áskálódott, de az mocskos játék volt.

2017. szept. 20. 17:05
 16/49 anonim ***** válasza:
93%
12.: hétfői adásban Benedek haja fel volt nyírva hátul és oldalt... elég frissnek tűnt.
2017. szept. 20. 17:57
 17/49 anonim ***** válasza:
91%

épp most megy, máris megfigyelem.

de barbi haja pl totál fel volt nyírva, és most közelről mutatták, hát nőtt kb egy centit, ez pont az a 3,5 hét.

2017. szept. 20. 19:34
 18/49 anonim ***** válasza:
91%
1 centi 3,5 hét? Tudom nem nő mindenki haja ugyanolyan gyorsan, de nekem 4 hét után már nagy hajam van és nem nő vagyok.
2017. szept. 20. 20:04
 19/49 anonim ***** válasza:
66%

igen, ez az átlagos, hogy egy hónap alatt 1 centit nő a haj.

ezt leginkább festett hajú embereken lehet megfigyelni, többnyire havonta fest az ember hajat, és kb 1 centis lenövés szokott lenni.

nem mutatták később már Benit olyan közelről, de őszintén szólva, mivel nem kopaszra volt nyírva eredetileg sem, egyáltalán nem lehet eldönteni, hogy jelenleg 8 mm-rel hosszabb-e a haja vagy sem.

találgatni lehet, de tv képernyőjén keresztül ezt a 7-8 mm-t senki sem fogja megmondani.

nem mindegy, hogy vizes a haja vagy száraz.

nekem pl vizesen olyan, mintha alig lenne hajam, mert vékonyszálú. aztán megszárad, és nem győzik dicsérni az ismerősök, hogy milyen dús. rendszeresen hallgatom, hogy nekem mennyi hajam van, pedig nem, csak jó fajta és soknak tűnik.

a másik, hogy vizesen a legtöbb ember haja hosszabbnak tűnik (nyilván nem rövid hajú férfiakról van szó :) ), mert nedves, nehezebb, ezáltal egyenesebb, és kirúgja magát. aztán ahogy megszárad, felugrik.

valami ilyesmit tudok elképzelni most is, te más állapotban láthattad.

azért ennyire ne meséljünk már bele dolgokat, a csatorna meg a producerek meg a marketingesek nem hülyék, nem fognak ekkora öngólt lőni, hogy frissen fodrászolják a játékosokat. minek is tennék? értelme sem lenne.

a sminkről is olvastam, lehet ennél a kérdésnél, lehet hogy nem, nem tudom, mert itt is követem a survivoros kérdéseket, meg facebook-on is.

szóval írták, h a lányok ki voltak sminkelve az egyik adásban.

nos anita meg klaudia műszempillával mentek a szigetre, ami utólagos infó, hogy mindvégig ki is bírta mindkettejüknél. szóval ha frissen másznak ki a vízből, a nézők akkor is azt fogják látni, hogy gyönyörű igéző tekintetük van.

na ennyit az összeesküvés-elméletekről.

2017. szept. 20. 20:20
 20/49 anonim ***** válasza:

most sikerült megnéznem.

hát ez nagyon nem friss nyírás benin.

most épp zoli és barbi beszélgetnek a vízben.

zolinak is lassan a szemébe lóg a haja, barbinak is megnőtt oldalt.

2017. szept. 21. 18:58
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!