Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Joker kinek jön be? Öngyilkos...

Joker kinek jön be? Öngyilkos osztag, Jared Leto-ra gondolok.

Figyelt kérdés

Kiváncsi vagyok hogy kiknek TETSZIK, és mit szeretnek benne. :)

L, 22

2017. szept. 11. 23:45
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

ebben egy piperkőc ripacs volt,de illett a filmbe.

nézve meg nekem az ugrott be,hogy egy ilyesmi figura nem tudna ilyen magasra kerülni a gengszter hierarchiában,mert az ennyire labilisok és lobbanékony őrültek ártanak az üzletnek,ezért elég gyorsan kinyírják őket.

2017. szept. 12. 20:03
 12/20 A kérdező kommentje:
#9 de psychopata! Mielött dumálnál, nézz utána!
2017. szept. 13. 01:07
 13/20 anonim ***** válasza:
#12: Miután az alkotók (valamilyen fura és érthetetlen indíttatásból) még a karakter homlokára is rátetováltatták (csak hogy biztosan mindenkinek leessen), így ezzel szerintem mindenki tisztában van.
2017. szept. 13. 01:15
 14/20 Bihar Valatonon ***** válasza:
Ezen mit kell utána nézni?! Láttam az Öngyilkos osztagot...sajnos...kiábrándító volt ... külsejét az úgy nevezett " Új 52 " képregényből "lopták" a belsőt meg gondolom bizonyos szinten ráhagyták, hogy majd talán jól játssza... csak nem jött össze inkább te nézz utána milyennek is kéne lennie egy igazi pszichopatának, és nem bazári módon... https://www.youtube.com/watch?v=lOe1yafjcNk :)
2017. szept. 13. 01:18
 15/20 A kérdező kommentje:

Nem baj, hogy a kérdés azoknak szólt akik szeretik....de mindegy :'D

Ehez csak annyit tudok hozzá tenni, hogy annyira mégse lehetett szar Joker, ha leszerződtették további 2 Joker filmre is!

De itt Magyarországon igazábol nem is tudom mit vártam... -.-"

Kicsit már unalmas hogy mindenki Ledger-hez hasonlítja, pedig 2 teljesen kűlőnbőző karekterről, és korszakról van szó!

Egyrészt Ledger nagy részt azért futott be ennyire mint Joker, mert meghalt! Ezenen lehet kiakadni nyugodtan, de igy van...

Másrészt neki volt egy teljes filmet betőltő része, arra hogy "játszon" mivel ő volt az egyik főszereplő.

De a Jared féle Joker alapból nem ugy szólt, hogy főszerepet kap, igy alapból nem volt annyi ideje sem arra hogy "bizonyítson".

De épp ezért kap 2 újabb filmet. ;)

2017. dec. 11. 23:41
 16/20 Bihar Valatonon ***** válasza:
Attól még messze sem jó Joker....a jó Joker ilyen: https://www.youtube.com/watch?v=_GuyKCLrJqk :)
2017. dec. 12. 03:40
 17/20 Bihar Valatonon ***** válasza:
Amúgy meg kár magyaráznod simán nem jól játssza a szerepet és nem kap két filmet már szóval nem lesz hálisten módja "bizonyítani", mert simán jobban adja a karaktert az előzőben említett Cameron is :D
2017. dec. 12. 05:18
 18/20 A kérdező kommentje:

Inkább neked nem kellene reklámozni, mert pont nem érdekel! 😄 nekem akkor is ő lesz a kedvenc Jokerem.

És kicsit nézz utána jobban annak a 2 szerepnek 😉

2017. dec. 14. 00:24
 19/20 anonim válasza:
Én belezúgtam, az tuti :D
2018. márc. 25. 19:09
 20/20 anonim ***** válasza:

Én kedvelem de azért nem tetszik

Na jó egy csak egy kicsit

Egy kicsit nagyon

Nem ám csak viccelek

2019. dec. 26. 13:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!