Szerintetek még látható lesz a jövőben más filmekben
Jared Leto Jokere?
Figyelt kérdés
Az öngyilkos osztagban nagyon keveset játszott összesen talán 10 percet ha benne volt, a kivágott jelenetek miatt is. Ennyi idő alatt nem lehet megítélni, hogy milyen Jared Leto Jokere. Nagyon kíváncsi vagyok még rá.
Szerintetek fel fog még tűnni más filmekben is a jövőben? Vagy ebben a kb 10 percben le is telt neki?
Remélem nem. Szerintem az eddigi legrosszabb Joker.
Egy értelmes mondatot alig bírt kinyögni, és inkább volt szomorú az egész karakter, mint félelmetes.
2017. jan. 22. 17:11
2/7 anonim válasza:
Igen mar keszul harley quinn es joker kozos filmje
2017. márc. 12. 15:42
3/7 anonim válasza:
Jared tökeletesen jatszotta a jokeret. A karaktere szarul volt megirva. Eredetileg 1 óranyijoker filmanyagok vettek fel. Honapokig forgattak, Jared vegig a karektere testeben elt, ugy beszeltmeg ugy is viselkedett. Azt mondta sokat valtoztatott a szerep a szemelyisegen (rossz iranyban!), es hogy a jovoben nem kockaztatna meg a szerep ujravallalasat. Ennek ellenere az idiota zack snyder kivagta a filmbol a joker reszeket, igy egy ertelmetlen karaktert kaptunk semmi hatter sztorival. Es hogy ezt miert tette? Mert abban a tudatban el hogy a BvS azert lett egy rakas szar mert hosszu filmlett.:)
2017. júl. 14. 16:20
4/7 anonim válasza:
*iranyba
2017. júl. 14. 16:20
5/7 anonim válasza:
Igen. Lesz a Harley+ Joker közös filmjűk, és 2019 végére jön az Öngyilkos Osztag 2. ❤
#4 tudtam hogy teljesen átszelleműlt a karakterré és mindent ugy csinált, ebből is látszik hogy zseniális színész. De azt nem tudtam hogy befolyásolta a személyíségét rossz irányba...gondolom kicsit elkezdett belekattani.
2018. jan. 29. 00:56
6/7 anonim válasza:
Elvileg lesz egy saját filmje de többet nemtudok
2020. jan. 17. 18:00
7/7 anonim válasza:
Most a legújabb az, hogy a Justice League Snyder Cutban elvileg szerepelni fog.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!