Öngyilkos Osztag vélemény?
Vélemény a filmről?
Kedvenc szereplő?
Kedvenc rész?
Vélemény Harley Quinnről?
Nem te írtad ki a Kis kedvencek titkos élete kérdést is? :D
Amúgy a filmről nem tudok nyilatkozni, én nem láttam, de a barátnőim nagy Marvel fanok, ők szidják. Azt mondják rossz, kidolgozatlan, a jelenetek csaponganak stb.
Nézd meg, akkor neked is lesz véleményed :)
Hype-olták de semmi különleges nincs a filmben, klisé az egész.
A tüzes csávó a kedvenc karakterem.
Nincs kedvenc részem.
Harley Queen pedig szerintem szexi és ezért tetszik de,mint karakter és szinészileg nem volt egetrengető.
amin sikítva felröhögtem amikor az indiánt kiveszik a rendőrök a kocsiból és azzal a lendülettel le is üti az egyiket méghozzá egy nőt.
a kedvenc rész,amikor deadshot belejön a lövöldözésbe és a kommandósokat lealázva szétlövi az ellent.
Moziban egyszer nézhetős volt, vicces, sok helyen rohadtul bosszantó és közhelyes, a sztori 0 a szereplők közűl szinte csak will smith és margot robbie akit a filmbe szántak a többi karaktert mintha csak megtűrték volna persze az is egy nem baj a filmel hogy szana szét lett vagdosva.akció jelenetek tetszettek :)
Harley Quinn akkor vágta ki nálam a biztosítékot amikor bele tették azt a részt amikor iskiderűl hogy ő csak megjátsza az őrültet és notmális életr vágyik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!