Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Hogyan bírtátok elviselni a...

Gags kérdése:

Hogyan bírtátok elviselni a Tully ház tagjait?

Figyelt kérdés

Nem tudom mennyit vittek vászonra, de a könyvben nála nagyobb antikrisztust el sem bírok képzelni. Elég csak arra gondolnom mennyire arrogáns módon kezeli Caitlyn a fattyúkat (bár Jon jobban hasonlít az apjára mint Aryát leszámítva bármelyik gyermeke...) de mégis a nővére gyúlöltette meg velem az egész házat, aki szerintem az Arryn ház pusztulását hozza el a girhes kölykével és kérök felé irányuló kéretésével (a legmélyebb pont vele kapcsolatban az volt amit a törpével tett, én imádom az Ördögfiókát).

Bár az első könyv közepénél tartok, nem tudom meddig tudják még túlozni ezt, ti hogyan vélekedtek az említett nővérekről és magáról a házról?

2017. szept. 8. 10:50
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Tyrion foglyul ejtése tényleg nagy ostobaság volt, de akkor is csak max késleltette volna a háború kitörését, ha nem teszi meg. Robert halálát ez nem befolyásolta, ahogy azt sem, hogy Ned megtudta az igazat Jaime-ről meg Cerseiről. Ned minden bizonnyal ugyanúgy cselekedett volna, ahogy tette, és Joff sem Tyrion foglyul ejtése miatt gondolta úgy, hogy akkor ő most nagyon kemény lesz. Az északiak meg a megtorlás miatt mindenképp hadba vonultak volna a Lannisterek ellen, szóval a hábotú így is- úgy is kitört volna, nem is beszélve Stannis, Renly meg Balon hadba lépéséről. Szóval igaz, hogy Cat elősegítette a háborút, de az nélküle is 1000%, hogy kitört volna.

Sansa meg nem csak Catelyn lánya basszus, nem ő tehet róla, hogy köpött :D

2017. szept. 10. 13:47
 12/16 A kérdező kommentje:
Sansával kapcsolatban igazat adok, de a háborúval... talán Nedet menteni lehetett volna ha Lennisterek felkészült hadserege nem tartja sakkban északot (bár Ned is menthette volna magát és az egész királyságot ha elfogadja Renly ajánlatát)
2017. szept. 10. 14:19
 13/16 anonim ***** válasza:

Végig az volt a terv, hogy Ned túléli, csak Joffrey elkezdett pszichopata fszként viselkedni és kivégeztette, ezért szerintem akit elsősorban okolni kell a dolgok elharapózásáért, az ő és nem Catelyn.

A háború Robert halála után elkerülhetetlen volt, mivel mind Ned, mind Stannis tudott a vérfertőzésről, ezért Észak sehogy sem tudott volna kimaradni a konfliktusból. Ned sorsa King's Landingben pedig nem azért lett az ami, mert Catelyn elfogta Tyriont, a saját hiszékenységének és csőlátásának köszönheti az egészet.

Egyébként az északiak közül Robb ámokfutása mindenkin túltesz, már ami a háború menetét illeti, de ott még bizonyára nem tartasz :D

2017. szept. 10. 15:21
 14/16 A kérdező kommentje:
Joffot nem lehet okolni, rosszabb mint Sweetrobin :D Vérfetőzésben született, és apa nélkül nőtt fel (Robert gyűlölete minden Lennisterre kiterjedt)
2017. szept. 10. 16:45
 15/16 anonim ***** válasza:

Robert a Targaryeneket gyűlölte, nem a Lannistereket. Meglehet, hogy nem kedvelte az asszony családját, de nehéz lenne gyűlöletnek nevezni.

Ami a Jofrey-val való kapcsolatát illeti, szerintem csak szimplán szar apa volt, aki leszarta a gyerekeit, semmi több.

2017. szept. 10. 18:01
 16/16 A kérdező kommentje:
Minden kárt vagy sértést ami a Lannistereket illete röhögéssel fogadott :D Amikor Jamiet kiütték a nyeregből, amikor Tywin falatját ellopta egy girhes kandúr... arról nem is beszélve hogy verte Cerseit és csak az tartotta benne a lelket királyként hogy nem akarta Joffot látni a trónon
2017. szept. 10. 19:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!