Ajánlanátok valami jó nem fantasy sorozatot?
Most végeztem ki a trónok harcát (ami tudom fantasy de felülmúlhatatlan) meg a orphan blacket..
Nézem közbe suitsot,shamelessre és grace klinkára várok illetve orange is the new blackre.
Néztem már hart of dixiet,vámpírnaplókat,szulejmánt,PLL-t, bosszút, szökést, califorgiát...
szóval olyan sorozatok jönnek be inkább ami realisztikus olyan szempnotból hogy bele lehet élni magunkat, oké klónom biztos nem lesz az életbe de akkor is életszagú maga a sorozat :)
Spartacus pl nem tetszett, tehát inkább fentiekhez hasonlót keresek.
Braking Badet tényleg érdemes elkezdeni? Akkor is ha nem érdekelnek a drogok ?
A Breaking Bad-et tényleg érdemes elkezdeni. Jó a fotózása a filmnek. Oly annyira, hogy néhány rövid jelenet önmagában megérte, hogy leforgatták a sorozatot. Helyenként művészi, de nem unalmasan az. A karakterek fejlődnek, de megvan bennük minden, ami egyedivé teszi őket. Nincs túl játszva, nem hamis. A történet erős és merész. Az érzelmek szépen vannak megjelenítve.
Mindenképpen kezd el!
Továbbá a drámák kategóriában tudom ajánlani a Black Mirror és a Fleabag sorozatokat.
Homeland nemzetbiztonságis és nem rendőrös. Közel sem azonos a kettő. És inkább politikai döntésekről szól, egyéni drámáról és az egyén felülkerekedéséről saját magán egy nemzet érdekében - ami nem mindig sikerül. Rendőrnek az megy, aki megbukik a katonaság alkalmassági tesztjén. :P
Handmaid's Tale - "Erős társadalom kritika az érettebb korosztálynak drámai töltettel."
Felmentő ítélet - "Milyen az amikor egy életen át megbélyegeznek egy olyan dolog miatt, amihez lehet, hogy közöd sem volt"
Saving Hope - "Orvosok mindennapjait bemutató sorozat egy központi szereplővel, aki éppen hogy csak elkezdené életének legboldogabb szakaszát, amikor történik valami váratlan dolog..."
Breaking bad tényleg jó már kivégzem első évadot, kár hogy ilyen rövid egy évad :D
köszönöm a segítséget, ha vége majd még kérek ajánlást :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!